2016.06.13. 14:41:18 22145 262

Csodaszer eltömődött pórusok és mitesszerek ellen!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az eltömődött pórusok, a mitesszerek és a pattanások van, akinek a mindennapi élet velejárói, és vannak a szerencsések (ők valószínűleg földön kívüliek), akik azt sem tudják, hogy most miről beszélünk. Nos, ez a cikk az első csapatnak szól, akik valószínűleg hatalmas üdvrivalgással fogják fogadni a következő tippet!

Pórusok, mitesszerek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Pórusok, mitesszerek

Ahogy öregszünk a pórusaink egyre inkább láthatóvá válnak, tágulnak, és az elhalt hámsejtek, make-up maradványok, krémek, a bőrünk által termelt faggyú, a hétköznapi por és kosz is lerakódik rájuk, majd gyakorlatilag beletelepszik a kitágult pórusokba, ott a levegővel érintkezve oxidálódik és sárga, barna vagy fekete pöttyként éktelenkedik.

A nők és a férfiak is szívesen megszabadulnának ezektől az apró, vagy néha nem is olyan apró szépséghibáktól, de minden próbálkozás szélmalomharcnak tűnhet. Főleg, mivel az említett hatások rendszeresen érik bőrünket, így az ápolás is rendszerességet követel, hogy bármilyen eredményre számíthassunk. Ráadásul nagyban hozzájárulhat az étkezés is, a zsíros ételekkel pl. csak tetőzzük a bajt.

A mitesszerek ellen a leghatásosabb taktika, ha rendszeresen radírozzuk a bőrünket, persze nem mindegy hogy mivel, és milyen időközönként. Általánosságban azt lehet mondani, hogy heti egy radírozás elegendő, ha mellette napi szinten tisztítjuk és ápoljuk. A tisztításhoz lehet, hogy van, akinek elegendő egy alapos meleg, majd hideg vizes lemosás, másoknak szükségük lehet tonikra, hogy eltávolítsák a felesleges olajokat a bőrről.

A mitesszerek ellen csodát tudnak tenni a különböző házi készítésű bőrradírok és ápolószerek, amelyekről már olvashattál itt nálunk a proaktivdirekt.com-on. Itt felelevenítheted, amit a mitesszerekről tudni érdemes, és azt is, hogy mivel enyhíthetsz a problémán>>

Most pedig győztest szeretnénk hirdetni a legjobban bevált mitesszer elleni házi szerek közül, ami nem más, mint a szódabikarbóna. Ez a multifunkcionális szer nemcsak a sütésben, főzésben és a háztartásban, de a szépségápolásban is nélkülözhetetlen. Antibakteriális hatásának köszönhetően megfelelően tisztítja a bőrt, és a pórusoknak is megőrzi tisztaságát, ha rendszeresen használjuk. (Ha érzékeny bőrünk van, mindenképpen óvatosan használjuk, és először teszteljük egy kisebb felületen nem okoz e kipirosodást vagy nem éget-e.

A szódabikarbónás mitesszer elleni szer elkészítése:

Egy kis tálba önts kb. 1-2 evőkanál szódabikarbónát, majd keverd el kb. fele ennyi vízzel, hogy egy kenhető pasztát kapj. Akár a kezedbe is szórhatod, rácsepegteted a vizet, összedörzsölöd a két tenyered, és már kész is a házi, mitesszer elleni szer.

Ezután körkörös, masszírozó (nem dörzsölő) mozdulatokkal eldolgozod az arcon. Vársz 1-2 percet, majd alaposan lemosod langyos vízzel. Érzékenységtől függően ezt hetente 2-3-4 alkalommal is megismételheted, és így hosszú távon javíthatsz a pórusok állapotán, tisztán tarthatod őket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...