2020.02.17. 14:24:56 10555 312

Csinálj kedvet a takarításhoz! – 4+1 motiváló tényező
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ugyan a szemünket már nagyon zavarja a rendetlenség és az a kis piszok is, valamiért mégsem bírjuk rávenni magunkat, hogy kitakarítsunk, összerámoljuk a lakást. Ha az a néhány porcica, kisebb káosz körülöttünk nem elegendő indok, íme néhány szuper ok, amiért érdemes nekiugranunk a takarításnak.

Takarítás, motiváció - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Takarítás, motiváció

Nem kell nagy dolgokra gondolni, a lényeg apróságokban rejlik.

Egy jó ok a zenehallgatásra!

Bevallom, ez számomra is nagyon motiváló, nagyon várom, hogy a kedvenc nótáimat hallgathassam törölgetés, felmosás közben. De ha nem vagy nagy zenerajongó, jöhet a kedvenc könyved is, hangos könyv formájában!

Gondolj az elégetett kalóriákra!

A takarítás testmozgás gyanánt is kiváló! Gondolj arra, hogy kiadós takarítással elcsalhatsz egy fitneszórát!

Lepd meg magad!

Ha tényleg nehezen veszed rá magad, hogy kitakarítsd a lakást, motiváld magad apróságokkal: a kedvenc édességed, egy jó könyv, egy jó film, egy pohár bor.

Apránként is megy!

Hogy ne egyszerre érezd tehernek az egész lakás kipucolását, apránként varázsolj tisztaságot: egyik nap jöhet a konyhapult, másnap a fürdőkád, mosdókagyló, majd a törölgetés. A hét végére már csak a porszívózás, felmosás marad, az pedig már gyerekjáték.

Vond össze a feladatokat!

A fent írt apróságokat akár egyéb tevékenység közben is elvégezheted: fogmosás közben kitakaríthatod a mosdót vagy megpucolhatod a tükröt! Míg fő a reggeli kávéd, vagy a teádnak való víz forr, letörölgetheted a konyhapultot!

Ötlet: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...