2016.04.25. 13:26:55 50445 349

Csináld magad polcok! – 7 nagyszerű ötlet, ha több polc kellene!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha kifogytál a könyvespolcokból vagy tárolási lehetőségekből, akkor egy egyszerű és viszonylag olcsó módja a további térszerzésnek, ha elhelyezel egy-két jól pozicionált polcot a falakon! Ezeknek több előnye is van: egyrészt dekorációs célt szolgálnak, másrészt praktikus megoldást nyújtanak a hely problémádra! Lássuk, milyen ötletek nyújthatnak inspirációt!

Besüllyesztett polcok a nappaliban - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Besüllyesztett polcok a nappaliban

Ládákból vintage polcrendszer?

Kinek kell ide svéd dizájn, amikor egyszerű ládákból is ilyen stílusos dolgokat lehet alkotni?! Rendkívül praktikus és olcsó is ez a polcrendszer, ráadásul egészen biztos, hogy olyan és akkora lesz, amilyennek és amekkorának te szeretnéd. Ja, és nem fogod máshol ugyanazt látni, így még egyedi is lesz a nappalid legújabb éke! Akár kerekeket is szerelhetsz rá, így még mobil is lesz, és akár térelválasztóként is funkcionálhat.

Polcos ötletek | Forrás: diyncraftsdecor.com via PinterestPolcos ötletek | Forrás: diyncraftsdecor.com via Pinterest

Polcos ötletek | Forrás: Sortrature via PinterestPolcos ötletek | Forrás: Sortrature via Pinterest

Bőröndből szekrény?

Ez amilyen őrültségnek hangzik, olyan szuperül mutat a falon! A régi bőröndökkel lehet, hogy már nem olyan kényelmes és stílusos utazni, viszont szuper dizájnos kiegészítőnek számítanak a lakásban. Még polcokat is szerelhetsz bele, ahogy ezen a képen is láthatod. A nappaliba, a gyerekszobába nagyon ötletes kiegészítő lehet.

Polcos ötletek | Forrás: Upcycle Art via pinterestPolcos ötletek | Forrás: Upcycle Art via pinterest

Fakockák

Ez egy nagyon vicces és nem hétköznapi módja kedvenc műalkotásaid, tárgyaid, poharaid, emlékeid kiállítására a lakásban. Egy-két fakockára lesz csak szükséged és egyéni látásmódra. A végeredmény pedig egy izgalmas kombináció.

Polcos ötletek | Forrás: Hometalk via pinterest.comPolcos ötletek | Forrás: Hometalk via pinterest.com

Egy nem használt vagy tönkrement gitár

Mire nem jó a nagypapa tönkrement gitárja, igaz? De tényleg csak akkor csinálj belőle dekorációt, ha meggyőződtél róla, hogy nem lehet már megjavítani/újrahangolni.

Polcos ötletek | Forrás: instagram.comPolcos ötletek | Forrás: instagram.com

Létra-tálaló

Nagyszerű ötlet az étkezőbe! Egy régi létra, egy-két polc, és remek tálaló rendszert kapsz! Ide aztán mindent bekészíthetsz, ami a vacsorához és a vendégváráshoz szükséges. Szerintünk nagyon klassz!

Polcos ötletek | Forrás: in-good-style.blogspot.com via PinterestPolcos ötletek | Forrás: in-good-style.blogspot.com via Pinterest

Egy másik létrás ötlet – könyveknek

A falra vízszintesen is felkerülhet egy kétágú létra, ami tökéletes helyet biztosít a könyveidnek. Mi azért megtoldanánk még egy biztonsági léccel, csak hogy a helyükön maradjanak kedvenc olvasnivalóink, de az alapötlet mindenképpen zseniális! Ja, és olcsó is.

Polcos ötletek | Forrás: buzzfeed via PinterestPolcos ötletek | Forrás: buzzfeed via Pinterest

A konyhában kosárkákkal kombinálva

Igazán hasznos tud lenni néha egy extra tárolási lehetőség a konyhában, főként, ha ilyen csinos. Erre a kosaras megoldásra azt hiszem, hogy senki nem mondana csak úgy nemet! Pedig milyen egyszerű ötlet, mégis mennyire magával ragadóan stílusos és bizonyára praktikus is!

Polcos ötletek | Forrás: Eatwell 101 via pinterest.comPolcos ötletek | Forrás: Eatwell 101 via pinterest.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

A sokat emlegetett pozitív gondolkodás – nem szabadna félvállról venni

A pozitív gondolkodásról való diskurzus olyannyira felkapottá vált az elmúlt évek folyamán, hogy óhatatlanul is felszínre törtek az ezzel kapcsolatos sarkítások, „értékhígító” elemek. Éppen emiatt történhetett az, hogy sokan elveszítették az érdeklődésüket a téma iránt, nem veszik komolyan az ezzel kapcsolatos nézeteket, sőt, olyanok is akadnak, akik egyenesen nevetségesnek és életellenesnek tartják a pozitivitást. Ezt a problémát igyekszünk az alábbi sorokban górcső alá helyezni, abban reménykedve, hogy néhány felhőoszlató válaszra lelünk mindeközben.

„Nekem a Balaton…” – Utazz le a Balcsi partra szuper filmek segítségével

Kinek a déli, kinek az északi, kinek az egyik csücsök, kinek a másik a kedvence, de a Balaton mindenkit lenyűgöz, magával ragad. A bulik, a kirándulóhelyek, a strandok, a lángos illat – kellemes emlékek, amelyeket minden tavasszal várunk, és minden ősszel nagyon nehezen engedünk el.

Ritkán látható klasszikusok is szerepelnek az idei Magyar Mozgókép Fesztivál programjában

A legújabb magyar filmek és premierek mellett ritkán látható klasszikus alkotások is szerepelnek az idei Magyar Mozgókép Fesztivál programjában. Az új néven megrendezett, MOZ.GO fesztiválra keresztelt programsorozat Veszprémben, Balatonfüreden és Balatonalmádiban várja a közönséget június 12. és 15. között.