2016.04.25. 13:26:55 50179 349

Csináld magad polcok! – 7 nagyszerű ötlet, ha több polc kellene!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha kifogytál a könyvespolcokból vagy tárolási lehetőségekből, akkor egy egyszerű és viszonylag olcsó módja a további térszerzésnek, ha elhelyezel egy-két jól pozicionált polcot a falakon! Ezeknek több előnye is van: egyrészt dekorációs célt szolgálnak, másrészt praktikus megoldást nyújtanak a hely problémádra! Lássuk, milyen ötletek nyújthatnak inspirációt!

Besüllyesztett polcok a nappaliban - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Besüllyesztett polcok a nappaliban

Ládákból vintage polcrendszer?

Kinek kell ide svéd dizájn, amikor egyszerű ládákból is ilyen stílusos dolgokat lehet alkotni?! Rendkívül praktikus és olcsó is ez a polcrendszer, ráadásul egészen biztos, hogy olyan és akkora lesz, amilyennek és amekkorának te szeretnéd. Ja, és nem fogod máshol ugyanazt látni, így még egyedi is lesz a nappalid legújabb éke! Akár kerekeket is szerelhetsz rá, így még mobil is lesz, és akár térelválasztóként is funkcionálhat.

Polcos ötletek | Forrás: diyncraftsdecor.com via PinterestPolcos ötletek | Forrás: diyncraftsdecor.com via Pinterest

Polcos ötletek | Forrás: Sortrature via PinterestPolcos ötletek | Forrás: Sortrature via Pinterest

Bőröndből szekrény?

Ez amilyen őrültségnek hangzik, olyan szuperül mutat a falon! A régi bőröndökkel lehet, hogy már nem olyan kényelmes és stílusos utazni, viszont szuper dizájnos kiegészítőnek számítanak a lakásban. Még polcokat is szerelhetsz bele, ahogy ezen a képen is láthatod. A nappaliba, a gyerekszobába nagyon ötletes kiegészítő lehet.

Polcos ötletek | Forrás: Upcycle Art via pinterestPolcos ötletek | Forrás: Upcycle Art via pinterest

Fakockák

Ez egy nagyon vicces és nem hétköznapi módja kedvenc műalkotásaid, tárgyaid, poharaid, emlékeid kiállítására a lakásban. Egy-két fakockára lesz csak szükséged és egyéni látásmódra. A végeredmény pedig egy izgalmas kombináció.

Polcos ötletek | Forrás: Hometalk via pinterest.comPolcos ötletek | Forrás: Hometalk via pinterest.com

Egy nem használt vagy tönkrement gitár

Mire nem jó a nagypapa tönkrement gitárja, igaz? De tényleg csak akkor csinálj belőle dekorációt, ha meggyőződtél róla, hogy nem lehet már megjavítani/újrahangolni.

Polcos ötletek | Forrás: instagram.comPolcos ötletek | Forrás: instagram.com

Létra-tálaló

Nagyszerű ötlet az étkezőbe! Egy régi létra, egy-két polc, és remek tálaló rendszert kapsz! Ide aztán mindent bekészíthetsz, ami a vacsorához és a vendégváráshoz szükséges. Szerintünk nagyon klassz!

Polcos ötletek | Forrás: in-good-style.blogspot.com via PinterestPolcos ötletek | Forrás: in-good-style.blogspot.com via Pinterest

Egy másik létrás ötlet – könyveknek

A falra vízszintesen is felkerülhet egy kétágú létra, ami tökéletes helyet biztosít a könyveidnek. Mi azért megtoldanánk még egy biztonsági léccel, csak hogy a helyükön maradjanak kedvenc olvasnivalóink, de az alapötlet mindenképpen zseniális! Ja, és olcsó is.

Polcos ötletek | Forrás: buzzfeed via PinterestPolcos ötletek | Forrás: buzzfeed via Pinterest

A konyhában kosárkákkal kombinálva

Igazán hasznos tud lenni néha egy extra tárolási lehetőség a konyhában, főként, ha ilyen csinos. Erre a kosaras megoldásra azt hiszem, hogy senki nem mondana csak úgy nemet! Pedig milyen egyszerű ötlet, mégis mennyire magával ragadóan stílusos és bizonyára praktikus is!

Polcos ötletek | Forrás: Eatwell 101 via pinterest.comPolcos ötletek | Forrás: Eatwell 101 via pinterest.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Tényleg le lehet fogyni műtéti úton?

Amikor valaki túlsúllyal küzd, és már minden létező megoldást kipróbált, a műtét lehet az egyik utolsó remény a változásra. Ilyenkor viszont sok a kérdés-kétely, érdemes-e belevágni és mennyire kockázatos egy ilyen beavatkozás. Na és persze a legfontosabb: várható-e látványos eredmény és javulás a végén.

Ismered a világ legjelentősebb szimbólumait és azok hátterét?

A szimbólumok társadalmi életünk fontos elemei, amelyek különféle megjelenési formákat ölthetnek magukra a hétköznapi közlekedési jelzésektől az üzleti szférában megjelenő márkaépítő logókig. Találkozhatunk velük a szavak, jelek, alakzatok, színek, karakterek formájában, melyek mindegyike valamilyen elvont fogalom, eszme képviselőjeként, egyfajta vizuális történetmondóként tartható számon. Minden szimbólum mögött lebilincselő háttértörténet lapul. Ismered ezeket?

Mióta ünnepeljük a születésnapokat?

A modern társadalomban teljesen szokványos személyes ünneppé lett születésnapokat a történelem előtti civilizációkban kizárólag a kiváltságosok tarthatták meg. A születésnapi rituálék ugyanis csak az uralkodók és nemesek számára fenntartott eseményekként voltak számon tartva. Eredetileg leginkább az élet körforgására emlékeztető jelentését tartották számon. Több kultúrában pedig a közösség összetartozásának szimbólumaként szerepelt, amikor az egyén – mint a csoport fontos tagja – érdemeit, közösségben betöltött szerepét ugyancsak értékelték. Ezek a visszajelzések idővel a családi és szociális ceremóniák szerves részévé váltak, amikor az ünnepelt pozitív visszajelzéseket kaphatott magáról.