2020.05.20. 16:23:37 9718 233

Csináld magad hajspray! – Mert otthon is lehet!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Kifogytál a hajlakkból, hajspray-ből és esélyed sincs, hogy mostanában eljuss egy drogériába, boltba, hogy feltöltsd a készleteid? Esetleg nem is szeretnél, mert inkább valamilyen természetese módszert választanál? Akkor ezek az ötletek pont Neked születtek!

Hajspray házilag - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hajspray házilag

Szerencsére nem nagy ördöngösség, úgyhogy akár kezdők is nekiállhatnak.

Ha az édes a kedvenc!

Ehhez szükséged lesz fél deciliter desztillált vízre, néhány csepp éteri olajra a finom illat végett és 5-15 gramm cukorra, vagy mézre. A hozzávalókat egy műanyag, szórófejes flakonba tedd és jól rázd össze! És már használhatod is! A cukor mennyisége függ attól, mennyire szeretnéd, hogy erősen fixáljon a spray. Hűtőben érdemes tartanod és maximum 3-4 hétig áll így el. A fenti házi kence hátránya, hogy tavasszal, nyaranta bizony a méhek, egyéb rovarok is bukhatnak majd az édes tincseidre!

Van, aki sósan szereti!

A fent említett problémára lehet megoldás a következő recept, amire szükséged lesz fél deciliter vízre, 1-2 csepp argánolajra és egy teáskanál sóra. Ezt keverd össze alaposan, majd mehet egy szórófejes flakonba, majd a hajadra. Szintén hűtőben érdemes tárolni.

Ha világosítanál

Ha túl sötétnek találod a tincseid, és természetes módon szeretnél világosítani rajtuk, keverj össze 1 deciliter vizet 15 ml citromlével, 1-2 csepp kamillaolajjal, 2 csepp mandulaolajjal. Szintén a hűtőben érdemes tartani!

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...