2019.02.17. 14:24:15 12585 339

Csillogjon az üvegasztal! – Egyszerű tipp!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Amikor megvettük a gyönyörű üveg étkezőasztalunkat, bevallom, még messze volt a családalapítás gondolata. Hogy hogy jön a kettő össze? Ugyan az üvegasztal szép, de nem kifejezetten gyerekkompatibilis… :-) Néha úgy érzem, a világ összes ablaktisztítója nem lenne elég, hogy tisztán tartsam az asztalt!:-)

Üvegasztal - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Üvegasztal

Egy-egy étkezés után bizony rajt az étlap rendesen, és megesik, hogy azonnal nincs is időm letakarítani, úgyhogy egy-egy ételmaradék darabka már-már „megkövül”, mire eljutok odáig, hogy letakarítom. És persze, azóta jóval nagyobb mennyiségben fogy az ablaktisztító is, hiszen azzal igyekszem eltüntetni a romokat.

Ha időt nem is nyerek vele, a következő módszerrel legalább az ablaktisztítón sikerülhet spórolnom, és természetesebb megoldással tisztíthatom meg konyhánk ékét.

Friss illat, tiszta felület!

Végy egy citromot, préseld ki a levét, és a lével töröld át az üvegfelületet! Hogy elkerüld a csíkokat, egy újságpapírral dörgöld meg az asztal lapját! Természetesen, nem csak üvegasztalon, hanem más üvegfelületen is alkalmazható ez a módszer!

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Napi egy szilva a szorongást távol tartja + 1 extra szilvás-mandulás recept

Noha a szilva rendszertanilag a „vitatott besorolású” kategóriába tartozik, annál nagyobb érdeklődés övezi az egészségre gyakorolt hatását. Ez a Kárpát-medencében és Ázsiában egyaránt őshonosnak tartott gyümölcsféle Magyarországon leginkább a középkorban került az érdeklődés középpontjába. A későbbiek folyamán pedig már aszalványként szállították Németországba, Lengyelországba és Ausztriába is. Ezért nem meglepő, hogy ezeken a helyeken „magyar szilva”néven vált ismertté. A figyelemre méltó történelmi háttér mellett arra is kíváncsiak vagyunk, hogy miért érdemes fogyasztani?

A nyár lédús és édes csemegéje: a tápanyagokban gazdag dinnye

A nyári szezontól leválaszthatatlanná vált dinnye tápanyagban gazdag, édes, lédús, zamatos és kiváló forrása a rostoknak, a K-vitaminnak, a káliumnak és a réznek. Mitől válik még tökéletes „nyári snack”-ké ez a C- és B6-vitaminban is bővelkedő, a tökfélék családjába tartozó haszonnövényfaj?

Örüljünk, hogy itt a nyár! – A legjobb dolgok a forró évszakban!

A kánikula idején a mindennapok nyüzsgése lassabbá válik, teret engedve a feltöltődésnek és a szórakozásnak. Akár a tengerparton sütteted a hasad, akár a hegyekben túrázol, a nyár a legjobb időszak arra, hogy kikapcsolódj, új élményekkel gazdagodj, és feltöltődj a természetben. Élvezd a nyár kínálta lehetőségeket, és hagyd, hogy a napsütés és a szabadság felfrissítse a tested és a lelked!