2019.02.17. 14:24:15 12365 339

Csillogjon az üvegasztal! – Egyszerű tipp!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Amikor megvettük a gyönyörű üveg étkezőasztalunkat, bevallom, még messze volt a családalapítás gondolata. Hogy hogy jön a kettő össze? Ugyan az üvegasztal szép, de nem kifejezetten gyerekkompatibilis… :-) Néha úgy érzem, a világ összes ablaktisztítója nem lenne elég, hogy tisztán tartsam az asztalt!:-)

Üvegasztal - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Üvegasztal

Egy-egy étkezés után bizony rajt az étlap rendesen, és megesik, hogy azonnal nincs is időm letakarítani, úgyhogy egy-egy ételmaradék darabka már-már „megkövül”, mire eljutok odáig, hogy letakarítom. És persze, azóta jóval nagyobb mennyiségben fogy az ablaktisztító is, hiszen azzal igyekszem eltüntetni a romokat.

Ha időt nem is nyerek vele, a következő módszerrel legalább az ablaktisztítón sikerülhet spórolnom, és természetesebb megoldással tisztíthatom meg konyhánk ékét.

Friss illat, tiszta felület!

Végy egy citromot, préseld ki a levét, és a lével töröld át az üvegfelületet! Hogy elkerüld a csíkokat, egy újságpapírral dörgöld meg az asztal lapját! Természetesen, nem csak üvegasztalon, hanem más üvegfelületen is alkalmazható ez a módszer!

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...