2024.06.09. 08:30:01 6923 227

Csigabüfé lett a kerted? – Tegyél ellenük természetes módszerrel!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Imádod a kis kertedet, mert számodra a mindent is jelenti! Hobbit, kikapcsolódást, élelmet, szabadidőt, sőt, énidőt! Sajnos mostanság más rajongója is akad ennek a nyugalom szigetének, méghozzá jó néhány csúszó, de inkább mászó „személyében”. De most megvan a tuti tipp ellenük.

Meztelen csiga Fotó: 123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Meztelen csiga Fotó: 123rf.hu

Ha bosszantanak a kicsi, barnás színű meztelen csigák a kertedben, vesd be ellenük ezt a trükköt!

Mint egy láthatatlan kerítés

Ki hitte volna, hogy a megoldás az üdítők kupakjában rejlik? Kezdd el gyűjteni az üdítős kupakok tetejét, és ha megvan egy nagyobb mennyiség, egyszerűen, a recés oldalával felfelé rakd az ágyás köré. Magas ágyás esetén kétoldali ragasztóval tekerd körbe az ágyást és ragaszd fel erre a kupakokat. A csiguszok megtanulják majd, hol is a kerted határa!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...