2018.07.05. 14:54:04 12195 372

Cseréld le! De mit és mikor?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Rendben van, hogy takarékoskodsz, akár környezetvédelmi, akár spórolási megfontolásból teszed, azonban az egészségügyi vonatkozást sem szabad figyelmen kívül hagyni! Az itt felsorolt termékekből, használati tárgyakból rendszeres időközönként igenis illik újat venni…

Fogkefe - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fogkefe

Borotvapenge – Általában 4 hét után cserélendőek le. Ha nem is lett életlen, akkor sem higiénikus ennél tovább ugyanazt a borotvát használnod, főleg intim helyeken.

Gumiabroncs – Hiába nincs dudor, jelentős kopás az abroncson, ha elmúlt 10 éves cseréld le!

Konyhai szivacs – Ezeket a kis segítőtársakat sem árt fertőtleníteni, ám mindenképp kidobásra ítélendők, amikor szagossá válnak.

Sminkszerek – Habár ez leginkább a márka függvénye, általánosságban elmondható, hogy míg a legtöbb készítmény 6-8 hónapig használható biztonsággal, addig a szem kiemelésére használatos termékeket 3 hónap után kellene lecserélni.

Ablaktörlő lapát – A közúton való biztonságos közlekedés érdekében egy év után cserélendőnek számítanak az ablaktörlők is. Ha hamarabb észreveszed a kopást, akkor sajnos azonnal áldoznod kell az újabb párra.

Fogkefe – Ha szemmel láthatóan elkoptak a sörték, kukába vele! Egyéb esetben 3 hónapig ajánlatos használni a fogkeféket, mialatt gondot fordítasz a fertőtlenítésükre is.

Tornacipő, edzőcipő – Az emberek hajlamosak addig koptatni a lábbeliket, ameddig az tönkre nem megy. Ez azonban komoly hiba, főként a gumis alapanyagú cipőknél. Az ajánlások csupán fél év rendszeres használatot írnak elő!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...