2022.11.19. 17:48:54 6393 230

Csalódtál? – 4+1 film, ha szerelmi bánat gyötör
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hiába minden óvatosság, a mindenre is felkészülés, ha véget ér egy kapcsolat, egy szerelem, a bánat, szomorúság mindannyiunkat utolér. Nem kell és nem is szabad letagadni! Meg-, vagy egyszerűen csak túl kell élni és lehetőség szerint erőt meríteni belőle.

Szerelmi bánat - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szerelmi bánat

Mert minden kapcsolat, legyen az rövidebb vagy hosszabb, alakít, formál minket, nyomot hagy a lelkünkben, a személyiségünkben. És jól van ez így. Persze, amikor a legkínzóbb szerelmi bánattal küzdünk, akkor nem így gondoljuk, de aztán minden összeáll. Ahogy ezekben a szakítós, hol vicces, hol sírós, hol kedvesen könnyed, hol a lelkünk legmélyebb bugyráig lehatoló alkotásokban.

Egy makulátlan elme örök ragyogása

Milyen lenne, ha egy szakítás után csak úgy kitörölhetnénk a másikkal töltött időt, az összes hozzá kapcsolódó emléket?

Szólíts a neveden

Az első szerelem, mely kitörölhetetlen, örökre nyomot hagy és – habár együtt ritkán maradunk az első szerelmünkkel – igazán soha nincs vége.

Hogyan legyünk szinglik?

Könnyed, bohókás film arról, milyen is az élet egy szakítás után, szingliként, New Yorkban.

Szakíts, ha bírsz

Megismerni, megszeretni, összeköltözni, közös otthont venni, vitázni, egyre többet vitázni, szakítani, a közös otthont eladni, újrakezdeni, aztán újra találkozni. Valami ilyesmiről szól ez a film, a szakítós-lakás eladós részt jobban kibontakoztatva és sok-sok „visszanézéssel” lezárva.

Kaliforniai álom

Habár a film középpontjában inkább két fiatal útkeresése áll, a szerelmi szál, illetve a szakításhoz vezető ok is nagyon lényeges.

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...