2021.12.14. 11:30:00 6712 231

Családi történetek a karácsonyi csomagban: Ajándékötlet könyvmolyoknak
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Kicsi, nagy, csonka, mozaik, olaszos. Bármilyen is legyen a családod, azt kívánjuk neked, hogy szerető és támogató emberek közössége legyen! A családi kapcsolatoknak és történeteknek megvan a maga sajátos világa, amelyek közül a legmókásabbakat, a legmegrendítőbbeket, a legszívhezszólóbbakat legfelemelőbbeket papírra is vetik.

Ajándék könyvek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ajándék könyvek

Teszik ezt sok millió könyvrajongó örömére! Szóval nem is kérdés, mit kapjon az a családtag, akinek az olvasás a hobbija: természetes egy szép, családról szóló kötetet!

Laurie Frankel - Mindig ez van

Örökkön-örökké boldogan, de összekuszálódva? Mi van, ha egy féltve őrzött titok az, ami együtt tartja a családot? Mi van, ha az idő közben megváltozó gyerekek fogják megváltoztatni a világot? A változás törvényszerű, de az elfogadás is az? Milyen lehet egy fiútestbe született gyermeknek, miközben ő kislányként viselkedve érzi jól magát? A titkok egyszer úgyis kitudódnak. Hol keserves, hol pedig veszélyes következményt vonva maguk után. A szokatlan élethelyzet hétköznapi viselkedést kíván. Lehet-e ezt könnyedén és szellemesen megélni?

Jhumpa Lahiri - Mélyföld

A calcuttai testvérpár története egy olyan bensőséges és feszültséggel teli családregény, amely mesterien köt össze nemzedékeket és földrajzi helyeket. Az Indiában maradó testvér, aki lobbanékony természetű, egy társadalmi ellentéteket felszámolni vágyó mozgalom tagjaként tevékenykedik, míg fivérét Amerikába viszi a tudományos kutatási munkája. Azonban a sors úgy hozza, hogy vissza kell térnie szülőföldjére, hogy ismét felépítse a testvére által szétzúzott családot.

Jeannette Walls - Az üvegvár

Egy igaz történet, amelyben négy meglepően alkalmazkodókész gyermek kénytelen megvédeni egymást és önmagát a szüleik árulásától. Az írónő kendőzetlen fájdalommal meséli el élettörténetét: Milyen két művészlelkű szülő ellentétekben vergődő felfogása mellett cseperedni? Hogyan élik meg a gyerekek a vándorló életmódot, amelyet aggodalmak és nélkülözés köveznek? Az olvasmányos családtörténet elmeséli, hogyan formálódik a kalandvágyó család, és miként képes megbocsátást nyújtani a szeretet.

Forrás: www.hopeforwomenmag.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...