2021.12.04. 10:59:04 7691 265

Csak türelem! – Így érheted el, hogy türelmesebb légy!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Tudjuk, hogy kellene, valamiért mégsem megy. Bizony, türelmet gyakorolni nem mindig egyszerű. Pedig saját életünket is megkönnyíthetnénk, ha picit nagyobb türelemmel élnénk a mindennapjainkat. Szerencsére, ez is, mint oly sok minden más, tanulható.

Türelem - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Türelem

Engedd el!

Te is szereted a saját kezedben fogni a gyeplőt, így uralni időt, teret? Így a más tempója neked túl lassú. Engedd át néha az irányítást másnak, így nagyobb türelemmel fogsz majd hozzáállni másokhoz.

A cél lebegjen a szemed előtt

Ez nagyon igaz például akkor, ha a célod egy jobb forma, kevesebb kiló, szebb alak elérése. Ez nem megy egyik napról a másikra, ne siettesd magad! Minél lassabb a változás, annál tartósabb lesz az eredmény.

Az a fránya idő

Sokkal nagyobb a nyomás rajtunk, és sokkal türelmetlenebbek is vagyunk, akár magunkkal szemben is, ha a feladat elvégzése mellett az arra szánt idő is nyomja a vállunkat.

Használd ki!

Utálsz várakozni? Hát használd ki az időt! Ha hosszú a sor előtted, vagy a Te sorszámod még igen messze van egy hivatalos ügy intézésekor, töltsd hasznosan ezt az időt. Olvass, válaszolj az üzeneteidre, írd meg a bevásárló listát! A sor végtelen!

Gondold át!

Bizony, türelmetlenségünknek nem egyszer kellemetlen következményei lehetnek. Ezeket mindig gondold végig, és meglátod, megéri türelmesebben viselkedni.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Mutatjuk, mely országokba költözik a legtöbb magyar ember

Az egyik legnépszerűbb globális adatplatform, a Statista kimutatásai szerint az elmúlt évben a külföldre költözés főbb motivációi a jobb munkahely találása, a partner országában való új élet kezdése, valamint a továbbtanulási célok voltak. Mindezek mellett ugyanakkor kulcsszerepet játszott a célországtól remélt jobb életminőség, a személyes kihívások és komfortzóna feszegetések, a kaland- és felfedezésvágy. Sokakat pedig a klasszikus tiszta lappal kezdés vágya terelt egy idegen országba, emellett akadtak olyanok is, akik a nyugdíjas éveiket kívánták egy régen kiszemelt helyen tölteni. De vajon milyen szándékok állnak a magyar emberek külföldre költözésének hátterében?

Teljes a SopronFest programja

Mintegy 75 helyszínen csaknem háromszáz programmal várja a látogatókat a 2. SopronFest május 10. és 19. között. A pünkösdi hétvégére a Lővér kempingbe szervezett koncertek mellett a város számos pontján már napokkal korábban lesznek zenei, irodalmi, képzőművészeti és gasztronómiai események.

Az artériákban lévő mikroműanyagok növelhetik a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát

Az elszomorító tények szerint az egészségre és a környezetre egyaránt káros mikroműanyagok hatalmas mennyiségben vannak jelen. Mindenhol. Ami nem meglepő, hiszen kimutatták, hogy 2019-ben a műanyagtermékek globális szintű éves kibocsátása megközelítette a 460 millió tonna mennyiséget. Ilyenkor természetesen felmerül az újrahasznosítás kérdése, mint (vélt) mentőöv a műanyaghulladékokkal való küzdelem során. Sajnos ennek a műanyagmennyiségnek alig 9 százalékát sikerül újrahasznosítani.