2024.09.27. 17:37:32 1474 63

Csak természetesen! – Indítsd az őszt egy üde sminkkel!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A természetes smink az egyszerűség és kifinomultság jegyében született meg, ahol a cél nem az átalakulás, hanem a természetes szépség kiemelése. Egy ilyen smink könnyedén elkészíthető, és tökéletes választás mindennapokra, mivel finoman hangsúlyozza az arc karakterét anélkül, hogy túlzottan mesterkéltnek hatna.

Őszi smink Fotó: 123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Őszi smink Fotó: 123rf.hu

A friss, üde arcbőr, a finoman kiemelt szemek és az enyhén színezett ajkak harmóniája lehetővé teszi, hogy az egyén igazi szépsége ragyogjon. Ez a stílus az önbizalomról és az egyszerű eleganciáról szól, amit bármely korosztály könnyedén magáénak érezhet.

Az első és legfontosabb

Ne akarj a reggeli rohanásban egy erős, mindent és mindenkit is túlharsogó sminket készíteni. Egyrészt, nem fog összejönni, másrészt nem is biztos, hogy túl jól érzed majd benne magad. Törekedj az egyszerűségre, mind az elkészítést, mind magát a make-up-ot illetően.

Jöjjenek a lépések!

  • Csak a tiszta! Egy alapos arctisztítás, ahogy este, úgy reggel is nélkülözhetetlen! Hidd el, csak a tiszta és ragyogó bőrön mutat majd szépen a sminked! Válassz a bőrödhöz passzoló termékeket, mert így lesz teljes a siker!

  • Jöhet az alap alapja! Ahhoz, hogy az alapozó tökéletesen fedjen, egy jó hidratáló kell a bőrödre! Ha két legyet ütnél egy csapásra, válassz színezett hidratálót!

  • Ha nem a színezett a te eseted! Ha maradnál a hidratáló, aztán az alapozó variációnál, akkor a hidratáló krém után jöhet a bőrszínedhez igazodó alapozó! Akár beszerezhetsz belőle többféle színűt is, hogy bármely évszakban használhasd, vagyis magadnak mixelhesd össze a lehető legjobb színt!

  • Fedd el! Tüntesd el az apróbb bőrhibákat egy alapozóhoz passzoló korrektorral!

  • Jöhet egy kis mattítás? Akkor elő a púderrel, és máris mattabbnak látszik az arcbőröd!

  • Egy húzás ide, egy húzás oda! A szempillák tövébe, a külső sarokra húzzunk 1-1 vékony vonalat, alulra és felülre, és satírozzuk össze.

  • Ha szeretnél egy kis színt is! Válassz egy natúr árnyalatot, és vigyél fel belőle a szemhéjaidra! Nem kell túl magasan, elegendő lesz tényleg csak a szemhéjakra!

  • Jöhet egy kis ív! Kapd elő a kedvenc szempillaspirálodat, és fesd át vele pilláidat!

  • Egy kis pirosító a végére! A végén tökéletesítsd a sminked egy kis pirosítóval!

  • Az utolsó utáni lépés! Ha egy kis színt, fényt vinnél az ajkaidra, ne legyél rest egy, a szemhéjfestékkel passzoló árnyalatú rúzst is használni!

Forrás: dm.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...