2016.02.25. 18:30:43 7605 266

Celine Dion megkönnyezte az első koncertjét férje halála után
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nehéz koncerten van túl Celine Dion, aki januárban elhunyt férjét gyászolja. A szerelme halála óta az össze fellépését lemondta, az első koncertjén pedig könnyekben tört ki az All by Myself (Teljesen egyedül) c. dal éneklése közben. A közönség természetesen megértő volt, a jelent pedig rendkívül megható.

Celine Dion | Fotó via youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Celine Dion | Fotó via youtube.com

Celine Dion férje, René Angélil, énekes, menedzser és rendező, 2016 januárjában hunyt el rákban, Las Vegas-i közös otthonukban töltötte az utolsó napjait. Agy- nyelv- és torokdaganattal küzdött, de végül feladta a harcot. Az énekesnő nem sokkal később a testvérét is elveszítette, így több veszteséggel is szembe kellett néznie az elmúlt időszakban.

A szupersztár több koncertet is lemondott azóta, de a február 23-i, Las Vegas-i koncertjét megtartotta. Természetesen a közönséget is beavatta, hogy ez volt az első koncertje a férje és testvére halála óta. Az All By Myself című dalt nem tudta könnyek nélkül végig énekelni, az előadás végén pedig megköszönte a közönség támogatását.

Nézd meg a megható videót!

Forrás: petofilive.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...