2023.04.04. 17:25:00 6976 285

C-vitamin - Használd szérumként is, de ne csak a világnapja alkalmából!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egyik legfontosabb vitaminunk, azaz a C-vitamin világnapja van ma, habár felfedezője, Szent-Györgyi Albert is megosztja vele a születésnapját a célból, hogy emlékeztessen minket az egészségmegőrzés fontosságára. Akár enyhe, akár fagyos volt a tél, immunrendszerünk bizonyára megvan tépázva egy kissé. Azonban a bőrünk állapotáról sem szabad megfeledkeznünk!

C-vitaminos szérum - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com C-vitaminos szérum

A madárcsicsergés sajnos még nem hoz nekünk annyi napfényt, amelyre vágyunk, de azért kezdjünk el egyre többet tartózkodni a friss levegőn. A frissesség legyen jellemző az elfogyasztandó ételekre is, hiszen a hőérzékeny C-vitamin legnagyobb hatékonysággal a nyers zöldségekből (paprika, paradicsom) és gyümölcsökből (áfonya, narancs) kerülhet be a szervezetünkbe.

Amiért a C-vitamin a szépségápolásban is kihagyhatatlan

Ahogy a C-vitamin nem hiányozhat a táplálékkiegészítőink sora közül, úgy a C-vitaminnal dúsított arcápoló készítmények sem hiányozhatnak a fürdőszobai polcunkról.
Ebben a kozmetológiai összetevőben az a csodálatos, hogy mindegy milyen bőrtípussal rendelkezünk vagy éppen milyen életkorba léptünk bele, mert mindezektől függetlenül rengetegféle bőrproblémát lehet képes orvosolni; élen az oxidatív stressz okozta negatív hatások csökkentésével.

A C-vitaminos arcápolók használata azért elengedhetetlen a napi bőrápolási rutin során, mert a bőrt károsító szabadgyökök ellen napi szinten kell felvennünk a harcot. Az ilyen szérumokat a leghatékonyabb eredmény érdekében a reggeli arcápolási folyamat részeként, a hidratáló krém felvitele előtt érdemes beépíteni.

Mivel a C-vitaminos szérumhoz szükséges hatóanyagok kifejezetten fényérzékenyek és hajlamosak az oxidációra, ezért törekedjünk arra, hogy vagy légmentesen záródó, pumpás adagolóval ellátott, nem átlátszó csomagolású vagy kapszula és ampulla formában adagolt terméket vásároljunk. Bár ne kenődjünk el akkor sem, ha kizárólag pipettás adagolóval kombinált tetejű terméket találunk, alapvetően azokkal sem lövünk mellé.

Forrás: www.theeverygirl.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...