2023.02.18. 17:44:46 6701 267

Bújj ágyba ezekkel a frizurákkal! – 4+1 ötlet a reggeli kóc ellen
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha csak nincsen tüsire nyírt frizuránk, a reggeli házi fodrászkodást nem ússzuk meg. Ha pedig hosszú, vagy éppen félhosszú sörényt viselünk, a reggeli bosszankodás sem marad ki a repertoárból. Neked is jól jönne egy-egy mentőötlet, hogy gyorsíthassuk a készülődés folyamatát? Mutatjuk!

Frizura - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Frizura

Azt hiszem, a nők másik nagy kívánsága a „Mindent ehetek, de semmitől sem hízok!” mellett a „Mindig legyen tökéletes a frizurám, minden fáradtság nélkül!” lenne. Jó néha erről elálmodozni, ám mindannyian tudjuk, hogy ennek megvalósulása szinte lehetetlen. Éppen ezért jó bevetni minden praktikát, elfogadni minden segítséget, ami egy kicsit is könnyíthet az életünkön.

Nem csak a frizura a lényeg!

Kibontott hajjal aludni nem mindig a legjobb, hiszen így sörényünk ide és oda csúszkálhat, dörgölőzhet az ágyneműnek, kisebb vagy nagyobb sérülést okozva ezzel a tincseknek. A reggeli kócról meg már ne is beszéljünk! Ha nem szeretsz frizurával ágyba bújni, sokat segíthet egy kispárna, amin a fejed pihen. Még többet, ha ezen selyem huzat van, mert így kevésbé roncsolódik a hajad.

Jöhet a fonat?

Ha szeretnéd, hogy hajad másnap laza hullámokban omoljon a válladra, a fonott frizura remek ötlet lehet. Sőt, ha két oldalra csinálsz egy-egy fonatot, akár nem is kell bíbelődnöd a reggeli frizura elkészítésével, hiszen a két fonás marad a helyén.

Bírod a kontyot?

Ha igen, egy lazára fűzött kis búb a fejed tetején kihúzhat a másnap reggeli rohanásból – legalábbis a frizura készítését kicsit könnyebben megúszhatod.

Végy egy nagyméretű zoknit!

Ismered a zokni-trükköt? Na, most figyelj! Vegyél egy hosszabb szárú zoknit, a hajad fogd össze hátul, mintha össze szeretnéd alul copfozni, majd egy laza mozdulattal bújtasd bele a hajad a zokniba. Ezzel is nagyban segíted majd a másnap reggeli készülődésedet! (Csak arra ügyelj, hogy a nagy lazulásban el ne felejtsd kivenni reggel a hajadból a zoknit!:-))

Nem lassú, de csiga!

Két csat segítségével készíts a hosszú hajadból 1-1 csigát a fejed két oldalára, és máris sokkal könnyebben indul a reggel, mert a hajaddal már nem kell annyit bíbelődnöd.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...