2015.11.09. 13:52:44 6211 211

Brutális felhő Ausztrália partjai felett - videó
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egyre durvább időjárási jelenségekkel találkozhatunk, ami valóban arra engedi következtetni még a laikusokat is, hogy valami nincs rendben a klímával. A hétvégén például Sydney-ben videózták és fotózták le sokan ezt a világvége-hangulatú felhőt.

By Hannah Murphy via crisisforums.org - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com By Hannah Murphy via crisisforums.org

Egy videó a sok közül: Sydney - világvége hangulat, óriás felhő

Mintha egy filmrészletet látnánk, de ez a paplanszerű felhő a valóságban borította el Sydney-t most szombaton. Az emberek ijesztő felhőről vagy éppen csodálatos természetes képződményről számoltak be a vihar kapcsán és elárasztották a médiát az ehhez hasonló felvételek fotók és videók formájában. A legtöbben nagyon megijedtek a képződménytől, ami nem csoda, hiszen nem találkozhatunk mindennap ilyen látvánnyal.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...