2020.09.16. 17:31:36 11209 271

Borítsd őszbe a lakásod!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Sokak szerelme az ősz, a gyönyörű, nyugodt színharmóniák, az évszak összebújós hangulata vagy akár az illatok miatt is. És a karácsony, az ünnepek előszelét is magával hozza. Most már a gyerekek is az iskolában töltik a napjaik nagyobb részét – tehát némi időnk is felszabadulhat. Használjuk ezt az időt például a tökéletes őszi dekor megalkotására!

Őszi dekoráció - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Őszi dekoráció

Miért jó évszaknak megfelelően díszíteni a lakást? Mert támogat abban, hogy megéld a pillanatot! Hogy az év vége közeledtével ne csak a borongós rossz időt, az egyre hosszabban elnyúló és minden nap egyre hamarabb kezdődő sötétséget lásd. Az ősz illatai, színei tökéletes alkalmasak arra, hogy bensőséges, meghitt hangulatot teremts. Összegyűjtöttük a legjobb őszi lakberendezési ötleteket, hogy idén ne csak karácsonyra legyen igazán hangulatos az otthonod!

Vidd haza a természetet – szó szerint!

A termések, őszi virágok, zöldből barnába váltólevelek remek és nagyon gazdaságos kiegészítői a lakásnak ebben az évszakban. Parkban összegyűjtött, lehullott leveleket préselj le, vagy készíts belőlük csokrot. Kiszárított napraforgófejek remek asztaldísszé válnak, a piros, narancssárga termések pedig akár vázában, akár dísztálban vidáman mutatnak. Pár hetente cseréld ki a természet kincseit az éppen aktuálisan termőkre, így nem csak változatos lesz, de még azt is elkerülheted, hogy túl öregedjenek, szétmorzsálódjanak, elfonnyadjanak, beporosodjanak a polcon, asztalon.

Melengető lángok

Az illatgyertyák egyszerre három szívmelengető tulajdonsággal teszi tökéletessé az őszi otthont: a fény, az illat és a meleg. Válassz őszi illatú, pirosas, barnás, zöldes színben játszó mécsest és gyújtsd meg az esti kikapcsolódáshoz, mikor együtt a család. Ha a klasszikus illatokat nem szereted sem kell lemondanod erről –már kifejezetten elegáns, különleges összeállításokat, minőségi gyertyákat is rengeteg helyről be lehet szerezni. Arra azonban figyelj, hogy lángból is megárt a sok! Ha másik helységbe mentek, vigyétek magatokkal vagy fújjátok el a gyertyát!

Puha és meleg

Az ősz egyik legjobb része, hogy végre indokoltan előkerülhetnek a nagy, meleg, puha lakástextilek. Amikbe olyan nagyon jó bekuckózni egy könyvvel vagy egy sorozatot nézve. Húzd át a díszpárnákat puhább, melegebb színekben játszó huzatokba, teríts a kanapé karfájára vastag, meleg takarót. Egyszerre praktikus és mutatós. Csak úgy kínálja majd magát, hogy beleburkolózzon az ember a hűvös idő beálltával. Jöhetnek a vastagabb szőnyegek is! Teríts a kanapé és az ágy elé közvetlenül vastag szőrű puha szőnyeget, hogy a szépsége mellett a kényelmed is szolgálja. A lábaid jobb érzés lesz letenni, mikor épp felkelsz reggel, vagy leülsz tévézni.

Köszöntsd az őszt és az érkezőket!

Készíts a gyerekekkel, unokákkal kopogtatót az ajtóra! Alkothattok koszorút is, de lehet egyszerűbb üdvözlő tábla, a lényeg, hogy titeket is, vendégeiteket is örömmel töltsön el a hazaérkezés pillanatában. Gesztenyék, diók, sárga, piros, barna levelek, száraz rózsák, napraforgók és egy-két színes szalag csodákra képes! Szintén a bejárat mellett mutat igazán jól a tökből faragott lámpás is, ami akár november végéig megőrzi szép állapotát, vidám hangulatát. A faragás nagyon jó móka, mindenki saját ízlésének megfelelően készítheti el a gonosz szellemeket elűző töklámpását. A kertben töltött időben tegyetek bele mécsest is!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...