2021.12.20. 17:53:17 7603 288

Bőrhibák és az egészség – Van összefüggés!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A kellemetlen pattanások sokszor megkeserítik az életünket. Mert persze, hogy akkor bújnak elő, amikor nem kellene, amikor éppen jelenésünk lenne valahol, vagy fontos eseményre készülünk. Ám ezek az apróságok nem csak esztétikailag zavaróak, hanem egészségünkről is üzenhetnek. Lássuk, mégis mit?

Pattanásos bőr - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Pattanásos bőr

Mert nagyon nem mindegy, tested mely felületén bújnak elő a kellemetlen kis pontok! Mindnek más és más oka lehet.

Ha a szemöldököd bánja

Ha a két szemöldököd között tűnnek fel pattanások, akkor a hiba az étkezésedben keresendő. Meglehet, olyan ételérzékenységet, intoleranciát mutat, amiről még nem is tudsz!

Ha igencsak szembetűnő helyen tanyáznak

Igen, méghozzá a homlokodon. Ez az alvással, vagyis annak hiányával van összefüggésben. Próbálj meg éjszakánként 7, nagyon jó esetben 9 órát aludni, és látványos lesz a változás.

Ha az álladat díszítik a kis „cukiságok”

Nagy valószínűséggel kisebb vagy nagyobb hormonzavar áll a háttérben, amit érdemes kivizsgáltatnod, nehogy nagyobb problémát okozzon.

Ha az arcodat ékesítik piros pöttyök

Ebben az esetben a levegő minősége rossz a környezetedben. Esetleg dohányzol, így az apró pöttyök intő jelek is lehetne arra, hogy ideje abbahagyni a füstölgést.

Közvetlenül a szemöldöködet „támadják”?

Amennyiben igen, úgy érdemes kicsit több figyelmet fordítani az immunrendszeredre, ami nagy valószínűséggel kicsit meg van gyengülve.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...