2019.03.04. 14:32:52 8871 252

(Boldog) párok, ha ágyba bújnak!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Csak ne legyenek huncut gondolataink, kérem, mi itt most az esti lefekvés-alvás „kombóra” gondolunk!:-) Vagyis jelen pillanatban arra, mi a boldogság titka… már ha az esti ágyba igyekvést nézzük!

Boldog pár - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Boldog pár

No, nem arról van szó, hogy egy párkapcsolat boldogsága, kiegyensúlyozottsága azon múlna, hogyan és miként hajtjuk álomra egymás mellett a fejünket, de azért igencsak lényeges dolgokról árulkodnak az alvás előtti utolsó percek, pillanatok. És hogy miket tesznek meg például a boldog párok még elalvás előtt? Hát ezeket itt biztosan!

Fontos a testi kontaktus!

Hogy az egy jóéjt puszi, egy simogatás, esetleg egy rövidebb, vagy éppen hosszabb összebújás, az mindegy is! A testi érintés, fizikai kontaktus hatására testünkben oxitocin szabadul fel, erősíti az érzelmi kötődést a szerelmesek között.

A szem a lélek tükre!

Ha a másik lelkébe nem is látunk, egy hosszú pillantás erejéig azért vesszünk el egymás tekintetében, mielőtt álomba zuhanunk!

Tessék mosolyogni!

Mit mosolyogni, nevetni! Egy közös hahotázás alvás előtt hozzájárulhat a nyugodt álmokhoz.

„Mi volt ma?”

Az a bizonyos kérdés, amit vétek kihagyni az esti rituáléból. Ha csak néhány szóban is, de meséljétek el egymásnak az aznap történteket!

És az elmaradhatatlan!:-)

Nem valószínű, hogy elcsépelt lesz, ha minden este elmondjuk kedvesünknek, mennyire szeretjük őt.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...