2024.04.07. 12:23:49 6341 258

Bírod a kólát? – Ha Te nem is, a kerted csípni fogja
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A fekete, bubis üdítővel kapcsolatban megoszlanak a vélemények. Van, aki imádja és tud meglenni nélküle, habár tudja, hogy nem egészséges. Már tudatosan kerüli, pontosan egészségre gyakorolt negatív hatása miatt. Van, aki nem is szereti. És akad, aki a kertben használja!

Egy pohár kóla | Fotó: 123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Egy pohár kóla | Fotó: 123rf.hu

No, nem frissítőként a kerti munkálatok közben, hanem igazi csodaszerként a földnek. Így hasznosíthatod a kólát a kertben!

  • Berozsdásodtak? A rozsdás kerti szerszámoknak jót tesz egy kólás fürdő. Áztasd néhány órára, vagy éppen egész éjszakára kólában az eszközöket, másnap pedig mosd le tiszta vízzel. Ugye, olyanok, mint újkorukban?

  • Zavar a moha? A járda fugáiba, mélyedéseibe megtelepedő moha bosszantó lehet. Önts a résekbe a barna italból, hagyd hatni negyed órát, majd tiszta vízzel öblíts le. Ha szükséges, kefével is megdörgölheted!

  • A csigák messzire elkerülik! Ha túl sok a csúszómászó a kertedben, mert úgy érzik, az általad termelt növényekből belakmározhatnak, önts egy tálkába egy kis kólát, rakd az ágyások közé és láss csodát, a csigák messziről elkerülik majd a kerted!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...