2022.12.02. 08:39:10 5286 211

Betonbiztos dekoráció! – Avagy mire használható a lakásban némi cementpor?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha az otthonunk dekorációjára gondolunk, mindenképpen valami finom, apró, kedves dologra gondolunk. Vagy ha nem is annyira apróra, annyi biztos, hogy valamilyen „lágyabb” anyagú csecsebecse jut az eszünkbe. De annyi bizonyos, hogy a beton az utolsó, amire ilyen esetben gondolunk.:-)

Ingatlan dekorációja - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ingatlan dekorációja

Már mindenkinél sorakoznak az apró hóemberek, angyalkák és Mikulások, csillogó és villogó dekorációk, amik maximálisan felkészítik lelkünket a közelgő ünnepre. Ám ha mersz nagyot álmodni, és már az ünnepek utáni dekoráción jár az eszed, ez a „betonbiztos” dísz biztos az otthonod éke lehet!

Dekoráció betonból? Hogy mi?

Bizony, az ember lánya elég nehezen tudja elképzelni, hogy otthonunkat akár ezzel a lágynak, kedvesnek egyáltalán nem mondható anyaggal dekoráljuk. Pedig hidd el, működik, csak némi kézügyesség, kreativitás, és egy kevéske türelem kell hozzá.

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...