2023.06.08. 17:15:00 7404 259

Best of 2.: A kedvenc nyári desszert receptjeitek egy helyen
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Múlt alkalommal különleges és ízletes főételekben bővelkedtünk, de a nyári menüsor nem lehet teljes hűsítő finomságok nélkül! Gyümölcsös? Krémes? Fagyos? Bármelyik kategóriára is esküszöl, az alábbi desszertek biztosan el fognak csábítani egy teljesen más irányba is.

Nyári desszertek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyári desszertek

Természetesen nincs nyár szörpök és limonádék nélkül, de a sok cukortól jobb lenne óvakodnunk, nem igaz?
Az egészséges felfrissülés jegyében készíthetünk magunknak és családunknak a sokféle friss gyümölcsből egy-egy élénk színű smoothie-t is kedvünk szerint. Vendéglátáskor is hanyagolhatjuk a szokásos szénsavas üdítőket, hogy a grillezés olyan érdekes, és tökéletesen hűsítő italokat szolgálhassunk fel, amelyek ellensúlyozzák a rácson sült ételek melegét.
Mivel úgy tűnik, hogy nyári záporból sem lesz az idén sem hiány, töltsük azt pohárba egy ritkábban fogyasztott koktél képében!

Most, hogy az italpultot feltöltöttük, jöhet a süteménysütés és a fagyikészítés!
A hagyományosabb finomságokra vágyó torkoskodóknak készülhet egy gyümölcsös, csúsztatott palacsinta, de az alapvetően behűtött tiramisu fagyosságára is rátehetünk még egy fagylaltkanállal. A takarékoskodás jegyében pedig készíthünk egy meglepő nyári desszertet szikkadt kenyérből!

Hogy minél távolabb kerülhessünk az extra hőt leadó sütőtől és tűzhelytől, jegyezzük meg magunknak a csokorba gyűjtött, sütés nélkül könnyen kivitelezhető nyári desszertek receptjeit.

Végezetül nem maradt más, mint az évszak legmeghatározóbb nyalánkságának ajánlója:
A drága és korántsem alakbarát fagylaltok és jégkrémek helyett szokjunk rá a házi fagylaltra! Poharakba adagolva és kanállal fogyasztva még tölcsérre sem lesz szükségünk.
A klasszikus citrom ízű fagyi kedvelői próbálják ki a citrusos sorbet recepteket, míg a csokoládés mogyorókrém rajongói nutellás jegeskávétól olvadozhatnak.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...