2019.07.21. 17:44:37 10196 349

Élénkítő és hűsítő finomságok a forró napokra – Avagy jegeskávé, kis extrával
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ugyan egy ideje lemondtam a kávézás nyújtotta örömökről, nyáron már néhányszor elcsábultam, és a jeges változatából hörpintettem párat. Nem mintha unnám ezt a változatot, de szerintem egyáltalán nem ártunk vele, ha kicsit felturbózzuk.

Jegeskávé - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Jegeskávé

No, akkor a kávén és a vaníliafagyin kívül szerezz be még néhány összetevőt, és máris kész egy újabb jeges finomság!

Dobd fel Nutellával!

Mondtam már, hogy a Nutellával mindent fel lehet dobni? Ehhez a jeges csodához szükséged lesz 3 dl hideg tejre, 1 dl kávéra, 4 gombóc vaníliafagyira, és természetesen Nutellára, minimum 2 evőkanálnyira. Tejet, kávét, Nutellát keverjük össze, majd mehet bele a fagyi és már kész is!:-)

Forrás: chefkoch.de

Dobd fel karamellel!

Egy kis alkohollal megbolondítva, a lazulós estékre! Ehhez a 4,25 dl tejen, 4 evőkanál kávén (vagy instant kávén) kívül végy még 40 ml kávélikőrt, 60 ml karamellszirupot, 10 dkg jeget. Tegyük a jeget, kávét, tejet, likőrt, szirupot egy mixerbe és 3 percig, a legmagasabb fokozaton keverjük össze. Öntsük ki két pohárba, ízlés szerint díszítsük és már fogyasztható is!:-)

Forrás: chefkoch.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...