2018.07.30. 12:49:50 8918 253

Bepakoltál már? – Ezeket a ruhadarabokat ne hagyd itthon, ha nyaralni mész
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hogy állsz az utazással? És az utazásra bepakolással? Mestere vagy, esetleg éppen minden évben Te vagy az, aki nem fér bele a bőröndjébe, utazótáskájába, vagy legalábbis csak óriási nehézségek árán bírja beletuszkolni az utolsó néhány „göncöt” a pakkjába?

Csinos nyári ruha - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Csinos nyári ruha

Ha biztosra akarsz menni, ezeknek a ruhadaraboknak még szorítsd helyet!

Védekezz!

Ha nem szeretnél napszúrást kapni, semmiképpen ne hagyj itthon egy bármilyen típusú fejfedőt! Lehet az egy nagyobb méretű kalap, egy kisebb, így viszonylag kis méretű „lepkefogó sapi”, bármi, amit szívesen viselsz.

Ne (csak) a lábadra húzd!

Jó, ha viszel magaddal néhány pár zoknit is a pihenésre. nem csak azért, hogy melegítse a lábaidat, ha elkapnátok néhány hűvösebb napot. Azt tudtad, hogy egy pár zokni segítségedre lehet néhány remek frizuratípus elkészítésénél? Használhatod például hajfánk helyett egy remek kis kontyhoz, de segítségével még loknikat is készíthetsz a sörényedbe.

A kis fekete most nem játszik!

Bármennyire is szereted a kényelmes, top-rövidnadrág-strandpapucs kombót, azért tegyél el legalább egy, de akár több nyári ruhát! Hiszen sosem lehet tudni, mikor adódik egy lehetőség, hogy a pihenésetek alatt kettesben elköltsetek egy romantikus vacsorát. És ahhoz bizony valami igazán csinos kis ruci illik!

Forrás: miss.at, youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...