2017.01.30. 12:46:52 11418 366

Bársonyos bőr olcsón – Így spórolj a testápolóddal
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ugyan január utolsó hétvégéje is elérkezett, valamiért ezt a hónapot érezzük a leghosszabbnak az évben. Ennek több oka is lehet. A hosszú, téli esték alatt sem pörög az idő túlságosan, és a nappali szürkeség, fagy, hideg, jég alatt is mintha csak cammognának a percek, órák. És itt van még az ünnepek utáni kiürült pénztárca.

Testápoló - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Testápoló

Mert hiába kaptunk ugyanúgy fizetést a hónap elején, mint máskor, az ünnepek rendesen lemerítették a tartalékainkat, valahogy viszont muszáj túlélnünk az év első 31 napját. Úgyhogy spórolunk mindenhol, a háztartásban, az energiafelhasználásunkon, és a házi szépségtárunkban is. Mert szerencsére, ott is lehet. Kezdjük mindjárt az alapoknál, mondjuk a testápolónknál.

Puha bőr és kevesebb krém? De hogyan?

Hát így:

Krém a vízbe

Tégy egy kevés testápolót a fürdővizedbe, így időt és krémet is spórolhatsz! Nem kell külön kenegetned még magad a kádból kilépve, és így valószínűleg kevesebb krémre is lesz szükséged. Arra azonban ügyelj, hogy hajat ne moss ebben a testápolós vízben.

Keverj!

A márkás testápolók ugyan jók, és nagyon is kellemes az illatuk (sőt, néha már túl kellemes is), ám nem kifejezetten pénztárcabarátok. Keverj össze egy olcsóbb, és/vagy semlegesebb illatú és egy drágább krémet, és használd így! Tovább is tart, a kasszát is kíméli, a bőrödet is ápolja! És az illata sem lesz olyan intenzív.

Nem mindegy, hogy mikor

Ha a testápolót nem a száraz, hanem még a zuhanyzás utáni nedves bőrödre kened, kevesebb kell belőle. És talán a bőröd is több nedvességet szív majd magába.

Forrás: haushaltstipps.net

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...