2018.12.01. 11:00:49 10255 330

Barnuljunk! – Egészséges bőrszín a hideg évszakban is!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Habár a télnek is megvan a maga szépsége, és szeretjük is, azért a hideg évszakban sokan gondolunk vissza nosztalgiázva az elmúlt nyárra, vagy már tervezgetjük azt, mit is csinálunk a most következő forró évszakban. Milyen kerti bulikat szervezünk majd, hogyan ejtőzünk a strandon és így tovább.

Önbarnító - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Önbarnító

És mivel télen a Nap csak igen-igen ritkán mutatja meg magát, az egykor volt barnaságunkra is szívesen emlékezünk vissza! Ha télen is szeretnél napcsókolta, barnás bőrszínt, ám a szoláriumot kerülnéd, a következő trükkök közül választhatsz!

Ha csak valami egyszerűre vágysz

Ha csak éppen egy árnyalatnyi barnaságra vágysz, már rengeteg különböző színezett nappali hidratáló krém közül választhatsz.

Nem kell túlbonyolítani!

Amit soha nem hagynék ki a reggeli készülődés alkalmával, amikor is muszáj feldobnom egy kis sminket, az a bronzpúderem. Ad egy kis árnyalatot az arcbőrömnek, de közben mégsem kelt műhatást!

Ami mindig beválik

Az önbarnító krémeket nem kell senkinek sem bemutatni, hiszen hosszú évek óta töretlen a népszerűségük. Van, amelyik azonnal, van, amelyik csak néhány óra múlva fejti ki a hatását. Egyetlen hátrányuk talán ezeknek a krémeknek az, hogy csíkok, foltok is keletkezhetnek rajtunk közben, ami nem túl esztétikus. Ezért használat előtt érdemes egy gyors arc-, és testradírozást beiktatni. Ha egész testen használnánk, a bokát, könyököt hagyjuk ki, illetve a térdünkre is csak egy kevés kerüljön a barnító krémünkből.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Szépítsd a kerted, töltsd fel a lelked

A kert és a kertészkedés fizikai és mentális egészségre gyakorolt számos pozitív hatásáról már többször értesülhettünk. Van azonban a kertekben valami misztikus szépség, valami őserő, amelynek mi magunk is alkotóivá, formálóivá válhatunk. Hihetetlen élmény gyönyörködni a munkánk szó szerinti és átvitt értelmű gyümölcsében és pompájában, elégedetten és elérzékenyülten mustrálni a kertünkbe varázsolt parányi paradicsomi hely folyamatosan megújuló szépségét.

Az artériákban lévő mikroműanyagok növelhetik a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát

Az elszomorító tények szerint az egészségre és a környezetre egyaránt káros mikroműanyagok hatalmas mennyiségben vannak jelen. Mindenhol. Ami nem meglepő, hiszen kimutatták, hogy 2019-ben a műanyagtermékek globális szintű éves kibocsátása megközelítette a 460 millió tonna mennyiséget. Ilyenkor természetesen felmerül az újrahasznosítás kérdése, mint (vélt) mentőöv a műanyaghulladékokkal való küzdelem során. Sajnos ennek a műanyagmennyiségnek alig 9 százalékát sikerül újrahasznosítani.

Tényleg le lehet fogyni műtéti úton?

Amikor valaki túlsúllyal küzd, és már minden létező megoldást kipróbált, a műtét lehet az egyik utolsó remény a változásra. Ilyenkor viszont sok a kérdés-kétely, érdemes-e belevágni és mennyire kockázatos egy ilyen beavatkozás. Na és persze a legfontosabb: várható-e látványos eredmény és javulás a végén.