2020.03.08. 17:57:14 10009 310

Az újrahasznosítás művészete – avagy mire jó egy kiszuperált teniszütő?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Csodálattal figyelem az emberi elme találékonyságát, amikor is egészen egyszerű és hétköznapi dolgokból képesek valami merőben újat, hasznosat és ennek tetejében még valami mutatósat is létrehozni.

Újrahasznosítás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Újrahasznosítás

Igyekszem kreativkodni én is, illetve az újrahasznosítás irányába terelni a családom többi tagját is. Ehhez persze jó lenne, ha én magam is jobban belevetném magam a témába! Első lépésnek itt van például egy remek videó, tele szuperebbnél szuperebb ötletekkel, megvalósításra váró feladatokkal! Hajrá!:-)

Feliratkozni itt tudsz a csatornára, ha még több érdekességre vagy kíváncsi!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...