2018.03.05. 14:27:48 11455 327

Az örök probléma: hová lett a hajgumi?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Akinek hosszú haja van, annak valószínűleg nagyon is ismerős az a probléma, hogy ez apró kis gumikarika általában csak akkor nincs meg, amikor a legnagyobb szükségünk lenne rá. Mert, mondjuk sietni kell és csak egy gyors copf elkészítésére van idő, frizura gyanánt.

Vicces copf - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vicces copf

Ha Te is küzdesz ezzel a bosszantó problémával, tárazz be hajgumikból. Ha pedig valami igazán egyedit szeretnél, akkor készíts magadnak otthon szuper „hajfogókat”! Így biztos mindig lesz kéznél belőlük jó pár darab!

Mi mindenre jó egy kiszuperált harisnya?

Ha felszalad egy szem a harisnyánkon, általában a szemetesben landol a már elhasználódott darab. Pedig annyi mindenre lehet még használni a kis „selejtet”! Mondjuk, készíts belőle hajgumit! Vágj le az egyik szárából egy akkora darabot, amekkorára szükséged lesz, és ha van kedved, energiád, díszítsd fel flitterekkel, masnikkal, egyéb díszekkel!

Ha bevállalsz valamit igazán bonyolultat…:-)

Ha kicsit szélesebb hajgumira lenne szükséged, akkor varrj magadnak egyet, vagy többet! Ehhez szükséged lesz egy körülbelül 50 centiméter hosszú, 10 centiméter széles anyagra és egy darab gumira. Ez után varrd úgy össze az anyag széleit hosszában, hogy kicsit megráncolod a „hajguminak valót”. Egy cső keletkezik majd így, amibe szépen csúsztasd be a gumit, és varrd össze a cső végeit. A legvégén ezt a két véget is varrd össze és már kész is van. Vagyiiiis! Most jöhet a díszítés, ami maximálisan a Te fantáziádra van bízva! Flitterek, apró felvarrható szívecskék, csillagok, szalagok, minden jöhet, ami szemnek-hajnak ingere!:-)

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...