2020.12.20. 15:25:34 6721 140

Az örök karácsonyi dilemma: mit viseljünk a fa alatt?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Sokan az ünnepi menü, az ajándékok kifundálása mellett a saját ünnepi outfitjüket is megtervezik. Mert nem baj, ha a frizuránk, sminkünk, ruhánk is tökéletes! Ha számodra ez nem a leglényegesebb kérdés, akkor sem árt kicsit ünnepibben felöltöznünk!

Karácsonyi pulóver - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Karácsonyi pulóver

Ha maradsz a nagyon elegáns vonalon

Számodra jöhet minden, ami a csinosabbnál is csinosabb, az ünnepélyesebbnél is ünnepélyesebb: bársonyból készült alkalmi ruhák, flitteresek, vagy éppen a csipkecsodák. A lényeg, hogy minél csinosabb legyen, és ehhez passzoljon a smink, a frizura, cipő is. Ha számodra így tökéletes az ünnep, találd meg a tökéletes összeállítást, hogy jól érezd magad, ne foglalkozz mások véleményével! ;) Főleg egy ilyen év után, ez az alkalom megfelelő arra, hogy jól kicsípd magad.

Ha kicsit lazítanál

Ebben az esetben jöhet a sötét nadrág-csini felső kombináció! Lehet ez egy elegánsabb pulóver, gyöngyökkel, kövekkel díszítve.

Ha teljesen belazulnál…

… és még egy kicsit nevetnél is, sőt, még a többieket is felvidítanád, jöhetnek az igazi, karácsonyi csúnya pulcsik. Minél csúnyább, annál jobb!:-)

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...