2015.11.16. 15:30:50 10684 245

Az örök ajándék: a könyv – ötletek karácsonyra!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hasznos, szép és mindig jó ajándék a könyv. Személyre szabottan üzenhetünk vele, szórakoztathatjuk azt, aki kapja, vagy éppen taníthatjuk. Akármi is a célunk, egy jó könyvvel nem foghatunk mellé karácsonykor. A Libri könyvkiadó sikerlistájáról válogattunk.

Titkos Kert Színező könyv - borító - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Titkos Kert Színező könyv - borító

Szakácsoknak:

A sűrűje 2. - Borbás Marcsi

"Amikor egy család együtt eszik, a vidám beszélgetések közepette megtelik a ház illatokkal, élményekkel, érzelmekkel. Ilyenkor az emberek figyelnek egymásra, erősödik köztük a kötelék, egységüknek jelképe pedig a családi asztal, melyet a következő száz recepttel igyekszem gazdagítani."

Romantikusoknak:

Karácsonyi lakoma és más történetek - Katie Fforde

Katie Fforde már számos bestsellerrel ajándékozta meg a nagyközönséget, most pedig aranyos karácsonyi történetekkel szórakoztat minket. A humor, az érzelem, a család, a romantika nem hiányozhat a novellákból, s a legjobb, hogy bármikor sort keríthetünk a bájos kis sztorik elolvasására.

Kreatív lelkeknek:

Titkos Kert - Színezőkönyv mesébe illő rajzokkal - Johanna Basford

A felnőtteknek szóló színezőkönyv egyik legújabb darabja 10 éves kortól 99 éves korig bárkit elszórakoztathat. Kikapcsol és az apró minták színezése közben szinte meditatív állapotba kerülhetünk. Kalandozz Te is a gyönyörű rajzok között, és töltsd meg őket élettel!

Gyerekeknek:

A Titoktündér - Titokmesék gyerekeknek és felnőtteknek, hogy minden egy kicsit könnyebb legyen - Beck Andrea

Szeretnéd észrevétlenül pozitív gondolatokkal megtölteni gyermeked buksiját? Akkor ez a mesekönyv nektek való! Szórakoztató és játékos módon tanító történetek, amelyek segítenek felülemelkedni a hétköznapi nehézségeken gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Olvassátok együtt!

Ski fi kedvelőknek:

A marsi - Mentőexpedíció - Andy Weir

A film már a mozikban, könyv pedig több mint egy éve a könyves boltokban. Ha eddig még nem olvastátok ne hagyjátok ki Mark Watney izgalmas történetét, akinek minden tudását be kell vetnie az életben maradáshoz, miután a Mars bolygón ragadt. A film előzetesét itt nézheted meg: Filmek, amiket idén ősszel várunk a moziban

Krimi kedvelőknek:

Ami nem öl meg - David Lagercrantz

Ha krimi, akkor Skandinávia, ha Skandinávia és krimi, akkor Tetovált lány, vagyis a történet folytatása! Bár nagy port kavart, hogy az eredeti író halála után valakit megbíztak a folytatás megírásával az irodalomértők úgy vélik a Lisbeth Salander legújabb kalandjait megíró David Lagercrantz jó munkát végzett. A kulcsfigura ebben a történetben egy különleges képességgel megáldott kisfiú lesz.

Forrás: libri.hu

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...