2015.09.15. 14:10:53 8386 168

Filmek, amiket idén ősszel várunk a moziban!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ez az ősz telis-tele lesz olyan filmekkel, amiket már alig várunk, hogy láthassunk. Ősszel egyébként is klassz program a mozi és a popcorn, most még kompromisszumot sem kell kötni, mert bitang jó filmekkel várnak minket.

Éhezők viadala | Fotó: billboard.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Éhezők viadala | Fotó: billboard.com

Everest – Már a mozikban

Ide úgy készül az ember, hogy elbúcsúzik a családjától. Ide úgy készül az ember, hogy lehet, többé nem tér vissza. Ide úgy készül az ember, hogy túl kell élnie. De vajon túl éli? Rendkívül látványosnak ígérkezik az igaz történet alapján készült Everest, ahol végig izgulhatunk a hegymászókért.

The Martian - Mentőexpedíció (2015 október 1.)

Az Andy Weir bestseller könyve alapján íródott forgatókönyvet Ridley Scott rendezésében láthatjuk a mozivásznon, a főszerepben Matt Damon-nel, aki a vörös bolygón ragad egy porvihart követően. Látványosnak és izgalmasnak ígérkezik a film, ami már most elvarázsolta a kritikusokat.

Úgy látszik az űrutazás hot topic most Hollywoodban minden évre jut egy nagy durranás ebben a témában (2013 – Gravitáció, 2014 – Csillagok között). De mi lesz Matt Damon-nel?

Legend – A legenda (2015. október 8.)

Egy gengszter sztori, ezúttal Londonból, igaz történet alapján. Tom Hardy-ban valószínűleg nem fogunk csalódni, ha a színészek teljesítményét vesszük górcső alá. Ugyanis ő játssza a gengsztert, Reggie Kray-t és meleg ikertestvérét Ronaldot is, akik mind a ketten pszichopaták. Wow!

Black Mass – Fekete Mise (2015 november 12.)

Johnny Depp nagy visszatérésének tartják a filmet, amit a hazai mozikban november közepén kezdenek vetíteni. Sokan már most Oscar esélyesnek tartják ahogy Whitey Bulger, bostoni gengsztert alakítja a hollywoodi sztár. Nos, nekünk nem lenne ellene kifogásunk: Johnny Depp forevö!

A szüfrazsett

A harc a női egyenjogúságért még ma is tart, és valahol itt kezdődött. Hidak felégetése, éhségsztrájk, börtön és kilátástalanság, de a harcos amazonok nem adták fel. Meryl Streep feltűnése a filmben törvényszerű, mellette Carey Mulligan testesíti meg az 1910-es évek Angliájában, a nők szavazati jogáért harcoló fiatal szüfrazsettet. Valami ott és akkor elindult.

Éhezők viadala: A kiválasztott 2. rész (2015 november 19.)

A befejező epizód. Lassan építkezett az Éhezők viadala, de a végeredményt senki nem vitathatja el: Jennifer Lawrence felkapottabb, mint valaha, a sztorit pedig kajálják a népek. Mi is. Bár tudjuk, hogy miről szól majd, s mi lesz a sztori vége, azért tartogathat meglepetést a film, főleg a látványvilág. Kezdődjön tehát az Utolsó viadal!

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...