2022.10.29. 10:56:34 6705 227

Az igazi ronda és finom – édességek halloweenra
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Igen, a halloween tényleg nem magyar eredetű ünnep, a legtöbbünk nem is igazán foglalkozik vele. De ha egy kis kreativkodásról, esetleg édességről van szó, azt azért Te sem hagynád ki, ugye? Mert a halloween nem csak beöltözős, harsány, „tökös”, de olykor nagyon finom is!

Halloween édesség - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Halloween édesség

A sütőtök már jó néhány hete napi, de legalábbis heti szinten szerepel a menüben, hiszen változatosan elkészíthető, nagyon finom és rendkívül egészséges őszi alapanyagról van szó. Ám ha szeretnéd feldobni az októberi, vagy akár a novemberi édességrepertoárt, és a jelszavad a „minél csúnyább, annál finomabb”, akkor ezeket a halloweeni finomságokat feltétlenül próbáld ki. Gyorsak, egyszerűek, finoman fogalmazva csúnyácskák, de cserébe nagyon is finomak!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...