2015.09.05. 18:35:09 5652 238

Az első hét az iskolában, ha dalban mondanád el
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nehéz négy napon vagyunk túl, szülőként, gyermekként egyaránt. Aki most kezdte, annak azért, aki már többedik tanévkezdésén van túl, annak pedig azért volt izgalmas az elmúlt néhány reggel. Ha szülőként, netán gyerekként szeretnéd egy kis zenével, tánccal levezetni a feszültséget, akkor most figyelj!

Gyerekek az iskolában - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Gyerekek az iskolában

Vannak dalok, melyeknek szövege, néhány sora, vagy csak a címe szinte szóról szóra passzol az éppen aktuális élethelyzetünkhöz. Nekünk ezek jutottak az eszünkbe az első őszi hét megpróbáltatásairól.

Kovács Kati: Most kéne abbahagyni

Vajon szeptember 1-jén hány diáknak, esetleg tanárnak jutott eszébe a dal címében szereplő gondolat?:-)

Zalatnay Sarolta: Hol jár az eszem

A tudás, élmények megszerzése mellett van még egy nagyon szép dolog az iskolás években: az első, sokszor plátói diákszerelmek.

Demjén Ferenc: Iskolatáska

Mert mindenkinek volt egy Petije, és minden Petinek volt egy titkos szerelme, akit egész az iskoláig kísérhetett.:-)

Pharell Williams: Happy

Hiába volt eseménydús és kevésbé fárasztó az első iskolai hét (a koránkelést leszámítva, persze), azért pénteken mindenki egyszerűen csak boldogságot érez.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...