2016.07.31. 17:48:27 8987 247

Az élet szép – Magas sarkakon is!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nincs nő, aki ne lenne oda a magas sarkakért! (És nincs férfi, aki ne olvadozna a magassarkúba bújtatott női lábért!:-)) Ám sokan vagyunk olyan hölgyek, akik inkább csak távolról imádjuk ezeket a (minimum) 10 centivel a talaj fölé emelő szerkezeteket. Pedig csak néhány dologra kellene odafigyelnünk vásárláskor.

Magas sarok - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Magas sarok

Úgyhogy, ha a kedvünk megvan hozzá, és úgy gondoljuk, az olyan régóta vágyott shoppingolásból nem térhetünk haza üres kézzel, pláne nem magas sarkú tipegők nélkül, ezekre a tanácsokra mindenképpen érdemes egy pillantást vetned!

Ezekre figyelj, ha magas sarkakat veszel

-Talán egyszerű tanácsnak hangzik, de mindenképpen figyelj arra, hogy a megvásárolni kívánt cipő kényelmes legyen. Hiába tetszik egy kiválasztott modell, ha túl nagy, vagy túl kicsi, elég valószínű, hogy a megvétel után a szekrény mélyén végzi majd, mert nem fogod hordani.

-Ha megvan a kiválasztott modell, ne sajnáld arra az időt, pénzt, hogy válassz egy cipőbe való betétet, zselés párnát, amivel megkönnyítheted a lépteid, vagyis a cipő viselését.

-Nyilván azért veszed meg azt a modellt, amit megveszel, mert tetszett úgy, ahogy van. A masnikkal, kövekkel, virágokkal meg mindenféle díszekkel együtt. Ezért is, illetve mert az úgy szép és teljes, ha ezek a kis elemek elvesznek róla, feltétlenül pótold őket.

-Ha végre megvan a hőn áhított tipegő, bánj vele rendesen! Soha ne lépj úgy ki az utcára, hogy piszkos a széle, válik le a sarka, talpa vagy ilyesmi.

-Ha először van rajtad a magas sarkú cipőd (de ha többedszer, akkor sem árt), mindenképpen tegyél el a táskádba egy lapos talpú, de valamivel kisebb sarkú, már bejáratott cipellőt, ha mégsem bírnád a túl magas sarkakon.

-Lábakat fel! Vagyis ha lekerül a magassarkú, polcold fel a lábaidat és pihentesd őket úgy. Ezzel megelőzhetőek a visszerek, a lábdagadás.

-Egy magas sarkakon töltött este után kényeztesd lábaid egy rozmaringos, mentás, eukaliptuszos lábfürdővel. Vagy választhatsz egyéb lehetőséget is.

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...