2024.03.27. 15:37:51 5338 185

Az Auchanból vásárolt szénsavmentes vizet hívott vissza a Szentkirályi
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A Szentkirályi minőségellenőrző laboratóriuma jelezte, hogy a palackozás során a 1,5 literes szénsavmentes Szentkiralyi termékbe csekély adagban tisztitószer került, ezért a Szentkirályi Magyarország kéri a fogyasztókat, akik múlt pénteken, március 22-én bármelyik Auchan áruházban olyan 1,5 literes, szénsavmentes (rózsaszín kupakos) Szentkirályi ásványvizet vásároltak, amelynek a palack nyakán látható lejáratai ideje 21.03.2025, hogy ne fogyasszák el azt, hanem vigyék vissza az áruházba, ahol vásárolták.

Figyelem! - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Figyelem!

A Szentkirályi keddi közleményében arra figyelmeztet, hogy a termék nagyobb mennyiségben történő fogyasztásának egészségi kockázata lehet, azonban a szennyezés már a kibontás után felismerhető, mert a víznek kellemetlen szaga van, és az íze sem a megszokott Szentkirályi vízé.

A termékutat követő rendszer segítségével a Szentkirályi időben visszahívta az érintett termékek túlnyomó többségét a raktárakból és boltokból, ám sajnos az Auchan áruházakban néhány fogyasztó már vásárolt a termékből, mielőtt azokat eltávolíthatták volna a polcokról.

A Szentkirályi kéri a vásárlókat, hogy a terméket vigyék vissza az áruházba (blokk nem szükséges), ahol vették, vagy hívják a Szentkirályi fogyasztói vonalát a 06-80-200-329-es telefonszámon. A cég megtéríti a nem megfelelő minőségű termékek árát vagy kicseréli azokat.

A kellemetlenségért a Szentkirályi elnézést kér a vásárlóitól. A más szavatossági idővel rendelkező, illetve más boltokban vásárolt Szentkirályi termékek továbbra is biztonsággal fogyaszthatók.

Az ásványvízgyártó cég hangsúlyozta, hogy a Szentkirályi Magyarország számára elsődleges fontosságú a biztonságos élelmiszerek gyártása, ezért intézkedett az érintett termék visszahívásáról és a fogyasztók tájékoztatásáról. Minden, jelenleg polcon lévő Szentkirályi termék fogyasztása biztonságos.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...