2016.06.17. 11:03:36 11193 259

Az apuka addig bátorítja a lányát, amíg az táncolni kezd egy utca zenész zenéjére!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha szeretnél te is átélni egy felemelő pillanatot ma, akkor azt javasoljuk, hogy nézd meg ezt a videót. Az arab család Olaszországba látogatott, ahol az utcán sétálva, valószínűleg ismerős dallamot hallottak meg – nekünk legalábbis ismerős, az Amélie csodálatos élete c. film zenéje szólt. Az utcazenész gyönyörűen hegedült, az apuka pedig valamiért ragaszkodott hozzá, hogy a lány táncoljon…

Utcazene Olaszországban | Fotó: via youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Utcazene Olaszországban | Fotó: via youtube.com

Miután megnéztük, megértettük, hogy miért szerette volna annyira az apa, hogy a lány csatlakozzon a zenészhez, mert csodásan táncolt! Az egész jelenet kb. 1 percig tartott, de azt érdemes újra és újra megnézni.

Rima Baransi táncos tehetségét csillantja meg az olasz forgatagban, az ismeretlen zenész pedig hegedűs technikáját. Mindegyik csodaszép a maga műfajában, együtt pedig hihetetlen egységet alkotott a rögtönzött performansz, amit az utca közönsége is értékelt. Felemelő nézni őket, egy perc nyugalom neked is jár:

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...