2016.03.16. 09:32:08 9203 251

Autós-motoros kiállítás lesz a Hungexpón
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Háromnapos nemzetközi autós-motoros kiállítást tartanak a hét végén Budapesten.

Autókiállítás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Autókiállítás

Az Autó, Motor és Tuning Show (AMTS) több, már múlttal rendelkező kiállítás és show összefogásával jött létre, az autók és motorok világának szinte minden szegmensét felsorakoztatja. Az idén több mint 100 ezer négyzetméteres rendezvényterületen, 15 országból mintegy 300 önálló kiállító mutatja be csaknem 2500 járművét - közölték a szervezők az MTI-vel.

A nyolc pavilonban és a kültéri területeken több mint tíz rendezvény várja a látogatókat. Egy belépővel lehet megnézni egyebek között a Carstyling autó- és tuningkiállítást, az autómárkák és importőrök szalonautóinak bemutatóját, valamint a kabriókiállítást. Önállóan mutatkoznak be a motorújdonságok, a veterán motorok és az épített motorok. Külön rendezvényen lehet megismerni a magyar mérnökök szerepét a világ járműgyártásában, és megjelennek a kiállításon motor- és autóépítő klubok is.

Nagy érdeklődésre számít az Autóépítés élőben program, ahol a rendezvény három napja alatt egy szerelőcsapat a látogatók szeme láttára átépít egy BMW Z4 Roadstert, amelyet végül a látogatók között kisorsolnak.

A kiállítások mellett a helyszínen rendezik meg, a motorsport évkezdő versenyét, valamint a látványos autósport versenyt, a GYMKHANA országos bajnokságot.

Autó, Motor és Tuning Show kiállítás és vásár március 18-20. között lesz nyitva a Hungexpón.

Forrás: MTI

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...