2020.07.08. 17:48:21 11347 320

Ártó szenvedélyek – 3+1 igencsak rossz szokás
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha káros szenvedélyről beszélünk, akkor elsősorban mindenkinek a dohányzás és a túlzásba vitt alkoholfogyasztás jut az eszébe. Pedig ezeken kívül még számos olyan dolog van, melyek megközelítik ezek veszélyességét.

Sok alvás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Sok alvás

Imádsz enni?

Ne értsd félre, nem az evéssel van a probléma! Sőt! Jókat, finomakat és egészségeseket enni egyáltalán nem bűn, sőt! A gond inkább azzal van, hogy a túlzásba vitt nasizás, a mozgásszegény életmód túlsúlyhoz vezethet, ami számos egészségügyi kockázattal járhat!

A legjobb (lenne) az arany középút

A jóból is megárt a sok! Így van ez az alvással is. Ám ahogy a túlzásba vitt durmolás, úgy a huzamosabb ideig tartó alváshiány sincs túl jó hatással egészségünkre.

Talpra!

Arról nem tehetünk, hogy éppen olyan munkánk van, hogy napi 8-10 órát ülnünk kell. A munkán kívüli tevékenységért, az egyébként végzett mozgásért viszont mi magunk vagyunk a felelősek. Iktass be heti legalább kétszer valamilyen sportot, illetve a sok ülés után gyalogolj, amennyit lehet.

Ha fáj…

Jó esetben az ember lányát az idő előrehaladtával egyre kevésbé érinti a következő probléma, de fiatalabb korban nyilván többször éri szerelmi bánat. Ha túlságosan belelovaljuk magunkat, bizony akár egészségünkre is rossz hatással lehet. Vonjuk le a tanulságokat, gyászoljuk meg a szerelmet és lépjünk tovább!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...