2022.04.01. 12:16:14 8044 196

Április 1-je van, nevessünk! - Vicces videók babákról
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Lehet, hogy ez ilyen szakmabeli ártalom - éppen nagyon anyáskodom itthon, három gyerek, miegymás -, de én a babákon tudok a legnagyobbat nevetni. Azt a gyermeki ártatlanságot, amivel megközelítik a legegyszerűbb dolgokat is, nem lehet überelni!

Nevető baba - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nevető baba

Csak néhány vicces babaarc

Hogy szebb legyen a napod...

Az örök kedvenc

Az első citromkóstolás megvan? :)

Próbálj meg nem nevetni

Szegény kicsik még a legártalmatlanabb játéktól is képesek megrémülni, mi felnőttek pedig nem bírjuk megállni, hogy ne nevessük ki őket.

Olvasd el cikkünket arról is, hogy miért éppen április 1-je a bolondok napja>>][(https://proaktivdirekt.com/magazin/cikk/miert-a-bolondok-napja-aprilis-elseje)

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...