2020.12.01. 17:58:37 11436 281

Ápold kezed bőrét! – 2+1 bőrradír házilag
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Télen kezünk vékony bőre még inkább ki van téve az időjárás viszontagságainak. A hideg levegő, a viharos szél, a hó és az otthon felejtett kesztyű:-) mind ellenségei lehetnek kacsóinknak, sok kézmosásról és kézfertőtlenítésről pedig ne is beszéljünk. Ápoljuk hát, de ne csak krémmel kényeztessük!

Bőrradír kézre - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Bőrradír kézre

Az elhalt hámsejteket itt sem árt eltávolítani, amihez egy házi készítésű bőrradír a legideálisabb.

Az uborkás verzió

Ennek hozzávalóit (1 evőkanál uborkalé, 2 evőkanál mákszem, 1 evőkanál joghurt) alaposan keverjük össze, vigyük fel a kezünkre, hagyjuk hatni 10 percig, majd langyos vízzel öblítsük le.

A tengeri só és az olívaolaj erejével

5 evőkanál olívaolajat keverj össze 5 evőkanál tengeri sóval, amíg már nem túl olajos, de még darabos masszát nem kapsz. Radírozd át vele a kezed, majd mosd le langyos vízzel és lehetőleg pH-semleges szappannal.

Édes segítség

3 evőkanál mézet keverj össze 4 evőkanál cukorral (keverhetsz hozzá egy avokádót is, hogy bőröd még ápoltabb legyen), majd dörgöld át vele a kézfejeid, nagyjából 10 percig. Mosd le meleg vízzel.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...