2021.10.24. 17:39:13 7130 246

Apa a babával – Mókás pillanatok
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Még emlékszem, első alkalommal kicsit aggódva hagytam otthon elsőszülött gyermekünket a még friss apukával, kettesben. Vajon tudja majd, mit kell tenni, ha sír? Ha éhes? Ha hiányzom neki? Mondanom sem kell, körülbelül fel sem tűnt, hogy elmentem otthonról.:-)

Apa a babával - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Apa a babával

A két pasi teljesen jól elvolt otthon, csupa móka és kacagás volt minden együtt töltött percük. Vannak apukák, akik a kívülállók számára is igyekeznek viccessé és emlékezetessé varázsolni ezeket a pillanatokat. Ők azok itt lentebb!:-)

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...