2021.07.18. 11:07:32 7542 230

Antonio Banderas is szerepelni fog az új Indiana Jones-filmben
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Antonio Banderas is csatlakozott a népszerű Indiana Jones-sorozat ötödik részének szereplőgárdájához - értesült a The Variety filmes portál.

Antonio Banderas Fotó: ©samaro/123RF.COM - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Antonio Banderas Fotó: ©samaro/123RF.COM

Az Oscar-díjra jelölt spanyol színésznek Harrison Ford, Phoebe Waller-Bridge, Mads Mikkelsen, Boyd Holbrook, Shaunette Renée Wilson és Thomas Kretschmann lesz a partnere a tervek szerint 2022 júliusában debütáló moziban. A forgatási munkálatok júniusban kezdődtek meg a Londonhoz közeli Pinewood Studios-ban.

A kalandfilmet James Mangold (Az aszfalt királyai, Logan - Farkas) rendezi, a forgatókönyv írásában Jez és John-Henry Butterworth voltak a társai. A sorozat első négy részét jegyző Steven Spielberg is részt vesz a projektben, amelynek munkálatait producerként is segíti. A 89 éves John Williams, aki Az elveszett frigyláda fosztogatóinak a zenéjét is szerezte, szintén közreműködik az ötödik részben.

A Zorro álarca című klasszikussal híressé vált Banderast a legjobb férfi főszereplőnek járó Oscar-díjra jelölték a 2019-es Fájdalom és dicsőség című drámában nyújtott alakításáért. A nagyközönség legutóbb a Sokkal több mint testőr 2. című akcióvígjátékban láthatta Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson és Salma Hayek oldalán. Harrison Ford először Az elvesztett frigyláda fosztogatói című 1981-es filmben alakította a puha kalapot viselő kalandor régész szerepét. A három további filmet 1984-ben, 1989-ben és 2008-ban mutatták be.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...