2019.09.02. 13:23:16 7967 282

Amit ma a bőrödért megtehetsz… - 4+1 pofonegyszerű tipp a tiszta bőrért
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hiába kenjük mindenféle kencével, esszük a drágábbnál is drágább szépségvitaminokat, mégsem az az arc, vagyis inkább az a bőr néz vissza ránk a tükörből, akit szeretnénk? Pedig a megoldás ott az orrunk előtt, csak néhány egyszerű dolgot kell betartanunk!

Szép bőr - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szép bőr

Hogy mikre érdemes odafigyelni a szép bőr érdekében! Ezekre az apróságokra nem is gondolnál!

Amit nem lehet elégszer elmondani!

Fogyassz sok folyadékot, lehetőleg víz, vagy gyógytea formájában. Nyáron megnövekszik szervezeted folyadékigénye, ilyenkor fokozottan figyelj arra, hogy a megfelelő mennyiségű folyadék jusson a szervezetedbe!

Szépíts belülről!

Ha ragyogó, szép és tiszta bőrt szeretnél, figyelj oda az étkezésedre is! Kerüld a túlságosan zsíros, nehéz ételeket. Figyeld meg, hogy viselkedik a bőröd bizonyos ételek elfogyasztása után, és ez alapján alakítsd ki az étrendedet!

Ne feledkezz meg erről sem!

Legyen a nap lezárása egy alapos arctisztítás, arcmosás! Soha ne feküdj le aludni sminkkel az arcodon, még ha az csak minimális is! És bizony, az sem tesz jót, ha a nap folyamán az arcbőrödre tapadt piszoktól nem szabadítod meg a bőröd! Bacik, egyéb szennyeződések maradhatnak a bőrön, melyek a mitesszerek, pattanások biztos talaja lehet.

El a kezekkel!

Bármilyen csábító is egy pattanás, vagy egy nagyobb mitesszer, semmiképpen ne ess neki „puszta kézzel”! A legjobb persze az lenne, ha egyáltalán nem babrálnád a bőrödet, és szakemberre bíznád a kis „szépségek” eltűntetését! De ha már mindenképpen Te szeretnéd „kiműteni” az apró szépségpöttyöket, ezt egy alapos kézmosás után, tiszta papírzsebkendővel vagy kozmetikai kendővel tedd.

Rendszeres ápolás, túlzások nélkül

Ne feledkezz meg bőröd rendszeres ápolásáról sem, valamint bizonyos időközönként a radírozás se maradjon el! Az elhalt hámsejteket mindenképpen el kell távolítani a bőrünkről, hogy tisztának, ragyogónak tűnjön!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...