2021.10.25. 14:30:39 7317 249

Amit eddig Te is rosszul tudtál a fehérneműdről – Tévhitek és nagy igazságok
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Vagy szexi, vagy kényelmes, a két dolog egyszerre ritkán valósul meg. Naná, hogy a fehérneműnkről van szó. Ugyanígy az is igaz rá, hogy vagy ápol és eltakar, esetleg formál, vagy éppen alig takar és nagyon is kiemel. Esetleg ez is csak egy tévedés, ahogy a lenti felvetések egy része? Teszteld magad!

Fehérneműk - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fehérneműk

Játszunk egy kicsit! Gondold végig, hogy a lenti állítások mennyiben felelnek meg a valóságnak! Kitaláció vagy nagyon is igaz egy-egy tézis? Csapjunk bele!

Igaz vagy hamis?

Melltartó esetén elég a havi egy alkalom!

Már ami a mosást illeti! Ezzel kapcsolatban már mi is írtunk Nektek, így akkor tippeltél jól, ha azt mondtad: a havi egy bizony igencsak soványka. Leginkább egyénfüggő a dolog, a nagyon izzadósaknak bizony gyakrabban kell a melltartót mosniuk. De 3-4 naponta mindenképpen kerüljön a szennyesbe az aktuális cicitartó.

Valóban rosszul tesszük, ha melltartóban alszunk?

Az igenlő válasz éppoly helytelen, mint a nemleges. A lógó ciciken viszont nem segít, az biztos. A legkényelmesebb egyébként a meztelenül alvás, és ezt valószínűleg életünk párja is megerősíti majd!:-)

A sportmelltartó az sportmelltartó, és kész!

Hát, nem egészen! Attól függően érdemes sportmelltartót választanod, hogy milyen sportot űzöl. Ugrálós mozgásformák, futás esetén válassz olyan melltartót, ami tart. Lassabb mozgást igénylő sportok esetén legyen kényelmes, nagyobb mozgásokhoz is alkalmas a fehérneműd.

Világos ruhához fehér alsónemű dukál!

Hát, ez egyértelműen nem! Ez fehér színű melltartó körülbelül ugyanúgy kivillan a világos szett alól, mint a fekete. A testszínű mellett tedd le a voksod inkább!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...