2019.02.16. 17:47:22 7595 234

Amire a gémkapcson kívül szükséged lehet! – Avagy, irodai „szépségpatika”
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Azt hiszem, egy nőnek szépségápolási termékekből soha nem lehet elég. És soha nem lehet ezekből elég helyen. Az alap, hogy otthon megvan minden, ami szépségünk kiteljesítéséhez szükséges: arclemosó, krémek, alapozók, korrektorok és így tovább.

Smink, iroda - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Smink, iroda

No, és persze, abban a bizonyos női táskában is érdemes elrejteni ezekből, mondjuk egy-egy kisebb kiszerelést, hogy még sok helyet se foglaljon. De mi van, ha éppen táskát váltunk, és nem minden kerül át az új „ridikülünkbe”? Vagy ha a reggeli rohanásban éppen otthon maradt valami, esetleg elfelejtettük pótolni a kifogyóban lévő dezodort, alapozót és így tovább. Ha a legfontosabbakból tartunk a munkahelyünkön, akkor nagy valószínűséggel, nem érhet minket váratlan helyzet. Ha van rá lehetőséged, az alábbiakat feltétlenül szerezd be az irodád fiókjára, öltözőszekrényedbe is!

Hogy semmi ne tudjon megizzasztani!

Szerintem dezodorból nem lehet elég sok helyen tartani. Kell egy otthonra, a táskába, ha jársz sportolni, a sporttáskádba. No, és persze az irodai fiókodból sem hiányozhat egy példány!

A kedvenc illatod mindig veled lesz!

Egy hirtelen program esetére érdemes elmenteni egy keveset a kedvenc illatodból az irodába is. Csak egy fújás belőle, és máris üdének, frissnek érzed majd magadat!

Ha fontos a séró!

Egy gyors frizuraigazításra bármikor szükség lehet, legyen szó rövid, vagy akár hosszú hajról! Szóval, egy fésű, hajkefe, hosszú haj esetén egy hajcsat is lapulhat a munkahelyi szekrényed, fiókod alján!

Hogy mindig friss legyél!

Jó, ha pihen a fiókodban egy csomag frissítő és/vagy sminklemosó kendő, hogy bármikor megszabadulhass a feleslegessé vált, vagy éppen újításra szoruló „arcfestésedtől”. Ha néhány mozdulattal csupán arcod bőrét szeretnéd felélénkíteni, egy frissítő arcspray is jól jöhet!

Hogy mindig topon legyél!

Ha már a sminket el kell távolítanunk, akkor lapuljon a fiókunkban néhány eszköz, amivel újra egy kis színt varázsolhatunk az arcunkra! Egy kompakt púder, korrektor mindig jó barátunk lehet! Egy szempillaspirál sem árthat – csak egy-két húzás, és máris más arc mosolyog ránk a tükörből! Hogy ajkaink is ragyogjanak, ajakápolóból sem szenvedhetünk hiányt. Ebből választhatunk akár színezett fajtát is.

Vészhelyzet esetére!

Egy betört köröm nem kis bosszúságot okozhat, akár munka közben is. Emiatt nem árt, ha felszerelkezel néhány, köröm igazítására alkalmas holmival! No, persze nem arra gondolunk, hogy egy órás manikűrt tarts a munkahelyeden – ezt valószínűleg a főnök sem nézi majd jó szemmel. De egy körömvágó olló, vagy inkább csipesz, valamint egy körömreszelő kihúzhat a csávából. Így a betört köröm helyett maximálisan a munkádra tudsz majd koncentrálni – ez pedig a főnöködnek sem utolsó szempont!:-)

Ha a sok emberrel találkozol

Ha olyan helyen dolgozol, ahol sok emberrel kerülsz kapcsolatba rövid időn belül, esetleg pénz is átmegy a kezeden, célszerű beszerezned egy flakon kézfertőtlenítőt, hogy így is védd magad, az egészséged az esetleges vírusok, bacik támadásától. Persze, legjobb lenne a gyakori kézmosás, de például egy pénztárból nem állhatsz fel ötpercenként, hogy rohanj kezet mosni.

Ötlet: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...