2020.10.19. 16:19:52 10814 244

Amikor be kell látni, hogy vége – Így múlhatnak el a barátságok
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha valaminek vége van, azt be kell ismerni és tovább kell lépni. Szerelemben, barátságban egyaránt. Egyik sem könnyű helyzet, de egy barátság megszűnése sokszor még fájdalmasabb, mint egy párkapcsolaté. Még rosszabb, ha a fájdalmas felismerés csak az egyik fél részéről történik meg.

Barátság vége - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Barátság vége

Mert míg a barátság egyik tagja jól érzi magát az adott helyzetben, addig a másikuk már inkább kifelé nézeget belőle. Hogy miért is? A következő jelek utalhatnak arra, hogy egy barátság bizony a vége felé közelít.

Már nem töltődsz fel

Míg korábban egy-egy találkozás alkalmával feltöltődtél, élmény volt egy csevej, addig manapság inkább úgy érzed, csak az energiád fogy, ha beültök valahova egy órára, vagy több órára.

Ha felveti fejét az irigység

Ha a másik fél elvileg örül a sikerednek, viszont minden egyes ilyen siker alkalmával a saját sikertelenségét, búját-baját ecseteli, elnyomva a Te örömödet, nem biztos, hogy egy őszinte kapcsolatról beszélünk. Sőt, az az érzésed, hogy a barátod, barátnőd igazából irigyli a sikereidet. Gondold át, Te is így viselkednél ebben a szituációban?

Könnyen helyettesíthető vagy?

Te csak akkor vagy jó, ha szüksége van valakire, akinek jól kipanaszkodhatja magát, egyébként nem keres, nem hív sehova? Érdekes! A Te gondjaidra viszont egyáltalán nem kíváncsi. Ez viszont egy elég egyoldalú kapcsolat így, nem? Ha szórakozni, kikapcsolódni vágyik, akkor valamiért Te mindig kimaradsz a körből.

Támogatás? Részéről felejtsd el!

A barátok jó esetben terelgetik egymást az úton, de anélkül, hogy különösebben kritizálnák a másikat. Támogatják egymást a bajban, nehéz szituációkban. Ha ez már a Ti barátságotokban hiányzik, akkor érdemes elgondolkozni rajt, hogy ennek sajnos vége.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...