2015.08.18. 19:30:29 8596 182

Amikor a pasid fonja be a hajad!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Na, ez az, amire a férjem soha nem kérném meg, mert fogalma sincs arról, hogy hogyan kell hajat fonni. Ezeket a fiúk viszont nemcsak egy egyszerű fonásra vállalkoztak, hanem francia, halszálka, sőt, még az Éhezők viadalából ismert, híres Katniss Everdeen-hajfonatot is elkészíttették velük. Ők pedig állták a sarat. Úgy ahogy. :)

Fotó via youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fotó via youtube.com

Ahogy mondani szokás, fiatalság, bolondság. :) Közben a kommentek:

„Nem értem a hajadat. Ez hogy működik? Ehhez fel kell állnom.”

Fotó via youtube.comFotó via youtube.com

„Teljesen kimerültem.”

„Már megint összecsomóztam a hajgumit. Miért ilyen bonyolultak ezek a dolgok?”

Fotó via youtube.comFotó via youtube.com

„Valószínűleg ez volt életem legnehezebb feladata.”

A videó – Miért ne engedd, hogy a pasid fonja a hajad:

„Ha találsz egy fiút, aki be tudja fonni a hajad, menj hozzá.”

És amikor a pasid haját Te vágod!

Na, ez a feladat még nehezebb, de a stratégia, miszerint „Ne rontsd el túlságosan”, szerintünk működött. Viszont csak két fiú engedte a barátnőjének, hogy levágja a haját. :) Meg kell azonban hagyni, hogy ők viszont hősiesen tűrték.

Forrás: buzzfeed.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Amikor az egyedüllét nem társas magány! – Szabadság a párkapcsolatban

Az egyedüllét fontossága egy párkapcsolatban gyakran alulértékelt, pedig alapvető szerepet játszik mindkét fél személyes boldogságában és a kapcsolat egészséges működésében. Az egyedül töltött idő lehetőséget ad az önreflexióra, a személyes érdeklődési körök felfedezésére és a saját érzelmek feldolgozására.

Ledönthető-e az előítélet masszív fala?

Az egykori kémikus és egyetemi tanár, Fabinyi Rudolf, az 1930-as évek elején úgy fogalmazott, hogy a hiedelmek egész tömege úgy üli meg a közvéleményt, akárcsak a lidércnyomás, melyek között kimagasló helyen szerepel az előítélet. Bár Fabinyi ekkor leginkább a pszichiátriai betegségekben érintettekkel szemben állított beskatulyázásokat helyezte előtérbe, elmondható, hogy ez számos területre kiterjeszthető. Milyen (ős)forrásból eredeztethető ez a nem tapasztalatokra, hanem feltételezésekre alapozott megállapítás? Vajon ledönthetőek ezek a vaskos sztereotípia-falak?

Mérgező emberek a környezetünkben - Jelek és lehetséges megoldások

Bizonyos értelemben mindannyian rendelkezünk egy kisebb, esetenként nagyobbra nyúlt, láthatatlan tüskével, mellyel néha akarva, ám legtöbbször mégiscsak akaratlanul „megmérgezünk” másokat. Megbántjuk a szeretteinket, a barátainkat, a környezetünkben élő embereket. Egy meggondolatlanul elejtett szó, mely kígyóméregként fröccsen a másik emberre, egy figyelmetlenség, egy óvatlanul megtett lépés, vagy egy elsietett döntés mind toxikus eredményeket szülhet. De kik azok, akik a mérgezés külön csoportjába sorolhatók? Miről ismerhetjük fel ezeket a viselkedésformákat, illetve mivel gyógyíthatjuk meg a „méregbe borult” helyzeteket?