2017.06.03. 14:18:29 12814 360

Amikor a divat öregít – Lehetséges stílushibák
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha divatosan, de legalábbis a saját stílusunknak, személyiségünknek megfelelően öltözködünk, az bizony sokat dobhat kinézetünkön. Egy-egy jól megválasztott ruhával, kiegészítővel még akár éveink számából is letagadhatunk. De mi van, ha épp fordítva sül el a dolog?

Törpesarok - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Törpesarok

Mert bizony megesik, hogy az általunk viselt ruhadarab nem hogy nem fiatalít, hanem még öregít is rajtunk. Úgyhogy nem árt még egyszer tükörbe nézni, mielőtt elindulunk otthonról! No, és kerülni a következő ruhadarabokat, kiegészítőket!

Ha sarok, akkor ne legyen törpe!

Habár úgy néz ki, kezd visszajönni a divatba a törpesarkú cipő, nem biztos, hogy ebben kell rendszeresen lejtenünk! Ha nem figyelünk a cipő orrának formájára sem, és még apró sarkakon is lépdelünk, meglehet, hogy épp nem a legfiatalabb formánkat mutatjuk majd!

Nem kell a nagy!

Kagyló színű, formájú ékszerekből sokan szeretik az óriási méretűt, és szívesen viselik is. A megfelelő, kissé vadóc öltözethez még akár passzol is, ám ha szolidabb öltözék van rajtunk, inkább ehhez illő, kissé visszafogott ékszert válasszunk.

Jóból is megárt…

Tartózkodj attól, hogy tetőtől talpig csakis a természetes árnyalatok, natúr színek borítsák testedet! Ez nem csak nem divatos, de rendkívül régimódi is. Kombináld szettedet különböző, világos színekben pompázó kiegészítőkkel.

El a testszínűtől!

A vastag, testszínű harisnya divat… volt, valamikor. Talán még nagyanyáink idejében, amikor is hideg ellen is védett ez az igazán csinos (?) ruhadarab. Ha fázós lennél, válassz inkább sötétkék, esetleg fekete modellt, nyáron pedig akár el is tekinthetsz a viseléstől. Persze, csakis akkor, ha az adott alkalom megengedi azt!

Forrás: brigitte.de

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...