2021.08.14. 17:49:07 9703 230

Amiért szerettük a fizikát, kémiát az iskolában - Érdekes kísérletek
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Habár a tananyag miatt ritkán jutott rá idő, egy-egy kísérlet akár fizika, akár kémia órán még a tárgyak iránt a legkevesebb érdeklődést mutató diák kíváncsiságát is felkeltette. És legyünk őszinték: ha a tankönyv, vagy éppen a tanár szavainak elmagyarázásában akadályokba is ütközünk szülőként, a kísérleteket a mai napig szívesen nézzük.

Kísérlet - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kísérlet

Ha Te is szeretted, illetve szereted, ha egy-egy állítást a gyakorlatban is sikerül alátámasztani érdekes kísérletekkel, akkor a lenti videó Neked készült!

Bármilyen veszélytelennek is tűnnek a videóban látott kísérletek, otthoni kipróbálásra nem ajánljuk!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...